Hajápolók

Kallos Kjmn Kétfázisú Regeneráló Spray Balzsam

3.5
Hozzáadva 2018.05.28.by

claudia

Hajban maradó kétfázisú regeneráló hajbalzsam normál és száraz hajra keratinnal, selyem proteinnel és B5-provitaminnal. Különleges hatóanyag tartalmának köszönhetően hidratálja, táplálja és erősíti a haj belső szerkezetét és a töredezett hajvégeket. Könnyű textúrája nem nehezíti el a hajat, a haj fényessé, selymes tapintásúvá és könnyen kifésülhetővé válik. Használat előtt jól rázza fel, hogy a két fázis összekeveredjen, majd permetezze a megmosott, törölközőszáraz hajra. Ne öblítse ki!

2016.03.29. 20:22

Akkor vettem, mikor pothajam volt. Olyankor minden ejszaka befujtam a hajamat, majd befontam es ugy aludtam, reggelre pihe-puha hajam volt mindig. Azota megszabadultam a pothajtol, de a termektol nem. Most mar csak hajmosas utan hasznalom, miutan megtoroltem es ha jot tesz a hajnak, ha nem, en vizes hajjal fekszem es reggelre megszarad. A puhasagat elvezem igy is, ha esetleg vasalni akarom a hajam, ami amugy gondor, konnyen tudom fesulni. Nekem semmivel nem zsirosodik jobban, mint amugy. Az illataval semmi problemam, eleinte talan furcsa volt, de nem megszokhatatlan. Osszessegeben szeretem, s szerintem az arat is megeri, hiszen sokaig tart.

2015.12.11. 21:00

Szerintem nem jó semmire. :/

2015.06.10. 08:37

Nagyon jól hidratál, csak kicsit elnehezíti a hajat. Ha nincs másra időm akkor teljesen jó megoldás.

2015.04.05. 14:30

Szeretem a Kallos termékeit, de ez valami borzalom. A szaga, az valami rettenet, fuldoklom tőle, ha a hajamra fújom, ráadásul ez a bűz tartósan meg is marad. Elviselném valahogy, ha lenne valami hatása, de nincs. 1 éven át próbálkoztam vele, végül a kukában landolt, mert nem bírtam elhasználni.

2015.03.29. 00:24

Hatékony és praktikus termék. Régebben is kísérleteztem ilyen öblítést nem igénylő kétfázisú hajápoló spray-kkel és meg voltam velük elégedve. Ez a termék is beáll a sorba, gyors segítség reggelente az egészséges kinézetű hajhoz, a hatása hosszan tart, puhává és hidratálttá teszi a hajat. Az egyetlen hátulütője, hogy talán egy picit elnehezít a szilikontartalma miatt, de amúgy ezért a pénzért összességében nem rossz.

2014.11.02. 11:05

Ár-érték arányban kiváló, de..Hajmosás után , törölköző száraz hajon használom (felül szőke,alul csoki barna, száraz, vékony szálú hajam van) , de a felül szőke hajam kifésülésére sajnos ez sem elég. Ki kell egészítenem egy kis hajvégápolóval és akkor tudom rendesen kifésülni. Ezek ellenére - és a borzalmas szaga ellenére amit gyorsan meglehet szokni - jó kis termék és hajszárítás után puha és fényes a hajam. Vastagabb szálú hajra szerintem első osztályú lehet, de vékony szálúra kicsit kevés..