anonymous
Megjelenés éve: 2003
Illatcsalád: aromás-gyümölcsös
Fejjegyek: fekete ribizli, szeder
Szívjegyek: fekete ribizli levele, málna
Alapjegyek: fás tónusok, fehér pézsma
Utoljára szerkesztve: 2019.03.18. 06:25 - 2019.02.28. 19:57
MJ „nemszeretem" Decadence niche kategóriában talán....Abszolút rendhagyó, különcöknek való illat.Még mindig csak ismerkedünk, kerülgetem, mint macska a forró kását. Máson azt mondanám „hűha”, de mi nemigen leszünk barátok. Valóban tartós, és valóban ugyanolyan megdöbbentő illat mint az MJ. Ezért a 4 csillagocska. Egy hónap elteltével 3 csillag :(Nagyon mem tudok vele megbarátkozni, továnb is adom mindet. Még mindig jobb, mint a Decadence, de felteszem az egész üveggel.