Hajformázók

Kérastase Résistance Volumactive Mousse

3.5
Hozzáadva 2024.07.22.by

andrea.horvath79

Volumennövelő hajformázó hab vékonyszálú, sérülékeny hajra. Dús hatást, erős tartást és természetes tapintást biztosít. Hosszan tartó volument és fényes hajat eredményez. Hajszárítás során védi a hőtől a hajat.

Utoljára szerkesztve: 2012.12.27. 14:52 - 2012.12.27. 10:50

Mannusi véleményét osztom nagyon, egyik kedvenc hajhabom nekem is. Fodrászatban kaptam belőle, amikor dús, hullámos hajat szerettem volna készíttetni, majd vásároltam is egyet otthonra. Tényleg nem ragad a tenyér használata után, kényelmes a feje is. Tehettek volna kicsit többet a flakonba, de amúgy más bajom nincs vele, mert igaz amit ígér: ápol, fényt és hosszú ideig tartó volument ad.

Utoljára szerkesztve: 2012.12.25. 20:31 - 2012.10.07. 11:41

vékonyszálú hajam van, ami hajlamos a zsírosodásra, töredezésre. nekem nagyon-nagyon bejött ez a hajhab. 7000 Ft volt, de minden egyes fillért megér. nagyon szépen dúsít, megtartja a formát. ami még nagyon érdekes: nem ragad a tenyerem a hajhab után :)6 pontot is adnék, ha lehet!UPDATE: sajnos két hónap után kezdte nagyon elnehezíteni a hajam, amit nem igazán értek. egyik napról a másikra egyszer csak megtörtént. sajnos már csak 3 csillagot tudok rá adni emiatt.UPDATE 2: anyukámnak, akinek rövid haja van, nagyon bejött, nála múködik azóta is, nagyon dícséri.

2012.08.01. 17:04

Érdekes, hogy mennyire más hatása lehet ugyanannak a kozmetikumnak különböző embereken! :) Nekem eddig ez volt életem legjobb hajhabja. Egyszer kaptam ajándékba, elfogyott az utolsó cseppig és ha nem lenne ennyire drága, be is szereznék még egy flakonnal. Konkrétan teljesítette, amit ígért: Dús hatás, nem ragadós, fényes haj, és nem szárít egyáltalán. Nem zsírosodott tőle jobban a vékonyszálú, sérülékeny hajam.

2012.06.20. 11:06

Egyszer vettem, ma már egy fillért nem adnék ezért a habért. Ennél még a legolcsóbb drogériás is jobb.