Legújabb vélemények

The Silky Way Argán Olaj
Az olajaktól mindig félek, hogy elnehezítik a hajamat, ragacsos vagy kezelhetetlenné válik, de ez az olaj mind közül kiemelkedik pozitív értelemben. Az illata nagyon jó, intenzív, egész nap tudnám szagolgatni. A hajam puha lett tőle, és nem állt össze. Törölköző száraz hajra kentem, az olaj előtt már a regeneráló samponnal és az öblítés nélküli sprayvel kezeltem a hajamat. Hajszárítást követően nem szállt a hajam és nem volt seprűs a vége. Csak ajánlani tudom.

The Silky Way Öblítés Nélküli Instant Hajregeneráló
A regeneráló samponnal együtt használtam. Hajmosást követően törölköző száraz hajra került az ápoló. A kifésüléssel semmi gondom nem akadt, szépen tette a dolgát a spray. Ami nagyon pozitív, hogy jóval erősebb illata van mint a samponnak, így illatos a hajkorona. A csomagoláshoz külön köszönet a pumpa valami isteni jó. Nagy felületen képes a sprayt szórni így könnyű használni is.

The Silky Way Hajregeneráló Sampon
Természetes hajszínem van. Nagyon problémás, száraz, seprűs végű hajkorona zsíros hajtövekkel. A sampon már hajmosás közben is csodákat művelt. Korábban tapasztalt "hajmosós csomók" most nem voltak, puha és selymes lett a hajam tőle. Jól habzik és könnyen kimosható a hajból. Ami nekem kicsit negatívum, hogy az illata nem túl erős. Kicsit babapúderhez tudnám hasonlítani, de nagyon enyhén érezhető. Ettől függetlenül 5 csillag.
Babylove Sensitive Nedves Törlőkendő
Kellemeset csalódtam a márkában. Talpmasszázs után az olajos réteg eltávolítására szoktam alkalmazni, de sokkal jobban leszedi az olajat mint az eddig próbált termékek bármelyike. Illatra is kellemes nem tolakodó.