Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
e.m.e.s.e
A történet:
A BODY.BUILDER-t azért készítettem el, mert egy olyan termékre volt szükségem, ami miközben volument ad a hajnak, egyenesíti is egyben. A BODY.BUILDER olyan termék, amelyet a fodrászok jól ismernek, hiszen minden nap használják. A minden napi használatnak azonban nem kell unalmasnak lennie.
A BODY.BUILDER-t széles körben alkalmazzák, hiszen sokaknak használniuk kell ilyen egyenesítő termékeket, mert a hajuk túl törékeny vagy vékony szálú. A BODY.BUILDER a hajszálak közötti kis területeket növeli meg. Ez megemeli a hajat, amitől a haj többnek tűnik, míg más termékek nem így hatnak, és hajlamosak csomóssá és ragadóssá tenni a hajat. A BODY.BUILDER pont ellenkező módon működik, mivel kiegyenesíti, feltölti és simává teszi a hajat anélkül, hogy ragadóssá tenné.
2025.01.21. 12:55
Számtalan drágább-olcsóbb hajhab után azt hiszem kijelenthetem, hogy megvan a tökéletes hajhab! Vékonyszálú, tartás nélküli hajam van, és akár Dyson hullámosítok, akár csak megszárítom a hajam, gyönyörű tartást ad, miközben pillekönnyű marad a hajam, zéró ragacsossággal. Imádom az állagát, a kevés kis hab kifújva pár másodperc alatt nagy méretű lesz. Annak külön örülök, hogy nem szuperillatos, inkább kicsit fura, de semleges illata van, ami el illan beszárításkor. Első körben a kicsi kiszerelést szereztem meg és ez is több mint egy éve tart, úgyhogy ha beszerzem a nagyot, szerintem évekig elég lesz...😊
2022.12.29. 19:43
A legjobb hajápoló termék, amit valaha használtam. Vékonyszálú hajam van, ami ennek megfelelően baromi gyorsan zsírosnak tűnik, már másnap. Ha ezzel befújom a hajamat, az egyrészt oroszlánsörény szerűnek hat, másrészt pedig másnap sem hat egyáltalán zsírosnak, így két problémát oldott meg egyszerre.
2015.03.22. 08:57
A HAJHAB. így, csupa nagybetűvel. Nem ragad, nem zsírosít, nem nehezíti el a szupervékony hajszálaimat. Szép tartást ad, ami két napig is megmarad.