Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
e.m.e.s.e
2024-ben megújult összetétel!
Hajban maradó pakolás, ami olíva levél kivonatot és csipkebogyó olajat tartalmaz, melyek antioxidánsokban gazdagok és védik a hajat. A méz és a vadborostyán hidratálják, puhává teszik és rugalmasságot adnak a hajnak.
2023.01.28. 21:09
Nagyon szerettem volna kipróbálni egy Kevin Murphy terméket, valószínűleg a social média hatására. Viszont az ára sokáig visszatartót, de egyik hónapban azt mondtam most megengedem magamnak ezt a terméket. Tavaly ilyenkor vettem és oké drága, de 150 ml az nem kevés mennyiség egy fújós termékből. Azért is vettem meg végül mert valamilyen ápoló, hidratáló terméket akartam a hajamra spray kiszerelésben és drogériákban nem nagyon találtam ilyet. Nekem a hajam vékonyszálú, szőkített, töredezésre hajlamosak a végeik. Ha bemegyek az irodába előtte nap este mosom meg a hajam és reggelente nagyon szöszös és szét állna a fejtetőn a babahajak is, viszont mivel a töve gyorsan zsírosodik így ode sose mertem rakni. Csak kb a hajam közepétől fújtam fel és arra a néhány perce le is lapította a szétálló szálakat amíg rajta volt a termék de utána ugyanúgy visszaállt. Remélem valamennyire ápolta is a hajamat a sok olaj összetevő miatt de én különüsebb hatását/változást a hajamon nem érzékeltem. Nem tudom meddig tart ki annak aki rendszeresen használja, nekem 1 év után is van még belőle de volt hogy hónapokig nem nyúltam hozzá. Sajnos szerintem nem éri meg az árát, nem veszem újra.
2021.08.01. 08:50
Én látom a különbséget: vele vagy nélküle, ezért 5 csillagos. Ebbe pacsuliolaj sem került, így az illatával sincs bajom, egyébként nem erős. Kevésébé szöszöl és repked a vékonyka hajam, enyhe tartást ad, szerintem hidratál is, legalábbis oldalt a sprőd, szőkitett tincsek normálisabb képet adnak. Amiket eddig probáltam ilyen "leave in" készítményeket, eddig egyedül erre érte meg pénzt kiadni, drága, de nekem sokáig elég lesz.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.