Fürdőtermékek

Kneipp Badekristalle #läuftbeimir

Hozzáadva 2018.10.01.by

Tvylvis

60 g

Fürdőkristály kakaóval és vaníliával.

A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz.

Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek (pl. parabének) nélkül, színezőanyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolt.

Utoljára szerkesztve: 2021.02.05. 19:12 - 2021.02.05. 19:04

Vízbe öntve olyan, mint egy teletojt fürdőkád 😂Az illata kakaós, a bőrön sokáig megmarad,kicsit puhítja :)A viccessége miatt 5*

Utoljára szerkesztve: 2019.12.21. 15:39 - 2019.12.21. 15:16

Izgalmas fürdősó. Először is azért, mert a kristályok sötétbarnák. A vízbe beledobva a vizet is kakaóbarnára színezik, át kellett állítanom az agyamat, hogy a fürdővízbe belemerüljek, valahogy olyan bizarr dolognak tűnt az egész. Aztán ott az illat, ami nagyon finom, a tasak feliratának megfelelően valóban idézi a kakaót és a vaníliát. Az illat a kristályok oldódása után is jól érezhető és nekem nagyon tetszett, de még rádobtam egy lapáttal, mert utána az Alverde narancsos testvaját használtam, ezért aztán fantasztikus illatúvá ált a fürdőszoba. Végül a test színe a kád vízben: ugyan a bőrt nem színezi el, de a kakakóbarna vízben a bőrszín határozottan sötétebbnek látszik. Elég régóta kell az éleslátáshoz szemüveget viselnem, de fürdőzés közben persze nincs rajtam a szemüveg, így a nem túl pontos látásommal az jutott az eszembe, hogy akár így is kinézhetne a bőröm, ha jópár szélességi fokkal délebbre születtem volna, valahol az afrikai kontinens mélyén. Emlékezetes tapasztalás volt, nagy élmény.

2019.01.26. 17:52

Bár az illata nem olyan, mint amilyet vártam, ugynis én nem a kakónövény illatára számítottam, hanem az italéra, de nagyon tetszett. A vizet beszínezte, de a kádon nem hagyott nyomot.

2018.12.29. 15:29

Telitalálat ez a sorozat a márkától. Isteni, természetes kakaós-vaníliás illat, minden cukrosság, édesség nélkül, inkább némi kávés felhanggal. Szerencsére a vízben is elég jól megmarad. Már megvettem az utánpótlást, többszörösen.