Fürdőtermékek

4.7
Hozzáadva 2020.01.28.by

Pajzs

500 g

Átmelegíti a testet, és jóleső fürdő készíthető vele. Könnyen oldódó kristályok természetes termálsóval. Éterikus eukaliptusz olajat tartalmaz.

Vegán

2021.04.02. 17:16

Nagyon kellemes illata van, és tényleg tisztítja a légutakat, náthás időszakra bátran ajánlom. Bár simán helyettesíthető eukaliptusz illóolajjal, ami árban jobban megéri és talán kicsit kevésbé is szárítja a bőrt, de én elégedett vagyok vele.

2021.02.26. 18:41

Nekem tetszik ez a fürdősó. Tényleg tisztítja a légutakat és az illata is tetszik. Nátha idején mindig előkerül nálam.

2020.01.23. 16:13

Az egyik kedvenc fürdőtermékem, többször is újravettem, ahogy ajándékba is kaptam már több alkalommal. Az illata mennyei, eukaliptuszos, a vízben is jól érezni, a fürdőszoba levegőjét is betölti; előfordul, hogy csak beleszagolok a tégelybe, mikor a fürdőben vagyok, annyira bejön. Nem kell hozzá megfázás, hogy használjam, bár kétségtelenül jólesik olyankor is, mert enyhíti a légzési nehézségeket, orrdugulást, és szeretek ezzel fürdeni, amikor fáj a fejem.A viznek leheletnyi zöld színt ad, nem csinál habot. Nem tapasztaltam, hogy különösebben szárítana, egyszer testápolózok utána, máskor nem.