Ajakápolók
Lelőhely: Douglas, online

Kylie Skin Comforting Glossy Lip Oil Ajakbalzsam

Hozzáadva 2021.09.28.by

mkdorina

Az olajban lévő bőrápoló formula egy úttörő ajakdúsító komplexen alapul, amely láthatóan feltölti az ajkakat, és az erős antioxidánsoknak köszönhetően megakadályozza az idő előtti öregedés jeleit. A gazdag formula tápláló kókuszolajjal javítja az ajkak érzékeny bőrének nedvszívódását és ezáltal csodálatos ápolásról, valamint tápláló E-vitaminról gondoskodik, amely segít helyreállítani az ajak hidratációs szintjét.

2023.05.26. 22:21

Csoda! Nem találtam ehhez fogható ajak ápolót. Próbáltam carmexet és minden egyed drogériás márkát de közelébe sincs ezeknek. Aki nagyon nagy bombára vágyik az használja egy stiftes carmex tetejére. Garantálom annyira jó érzés lesz, hogy soha többet nem bírjátok abba hagyni a használatatát!

2021.09.28. 11:47

Bevallom kétkedve próbáltam ki, ....... valljuk be túl híres családról van szó.... :) DE ez egy hihetetlenül jó ajakolaj. Még akkor is csodát művel az ajkaimmal ha szét vannak száradva. Kellemes illata van és jó sűrű állagú ajakolaj, nem az a lefolyik a számról cucc, azokat nem szeretem. Az ára horror, de végre valami aminél nem csak a nevet fizettem meg, de a tudást is.