Kylie Skin Foaming Face Wash
Ár: | $24 | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 150 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Douglas | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: ildi98, Módosítva: 2020. május 12.
Ár: | $24 | |
Lelőhely: | Douglas | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
A pumpás kiszerelésű arctisztító hab gyengéd tisztítást ígér, szárító érzet nélkül. Kiwi mag olajat tartalmaz, ami gazdag omega-3 zsírsavban és E-vitaminban. Ezenkívül vízmegkötő glicerint és kókuszból kinyert gyengéd tisztító összetevőt és Sodium Hyaluronate-ot, vagyis a hialuronsav jó formáját is tartalmaz.
Water / Aqua
Sodium Hyaluronate
h
Phenoxyethanol
ta
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Csak 30 ml kisebb kiszerelésem volt belőle, de nagyon lassan fogyott el, nem szerettem. A hab inkább laza, szellős, könnyed, a nedves bőrön aztán már nem sok maradt belőle. A sminkkel nehezen boldogult, csak ímmel-ámmal lazította fel, bőven maradt még után mit lemosni. A többi véleményezőhöz hasonlóan azt megerősíthetem, hogy a bőrt tényleg nem szárítja, nem irritálja, legalább ez megvolt benne.

Nekem egész jól működik viszont kicsit csípi a bőrömet meg szerintem az illata se olyan jó, de lemosás után már úgyse érezni. A Kylie Skin termékek sajnos olyanok, hogy teljes áron nem praktikus megvenni őket hanem inkább akciósan. Szerintem újra fogom venni mert nem szárítja az arcomat. Három napja használom a kis ztester csomagot de majd még beszámolok hosszú távon is.

Tényleg nem szárít, rendesen tisztít és kevés is elég belőle, bár nem sok viszonyítási alapom van, mert eddig nem nagyon használtam habzó arclemosókat.

Jo termek szepen eldolgozhato habzik is kremes is de egy erosebb szemfestekkel mar nem birkozik meg ezert csak 4 csillag. A szememre igy extran kell a Lancome vagy a Neutrogena lemosojat hasznalnom de az arcom ettol puhabb ugyhogy akciosan mindenkeppen megeri a teljes arat viszont nem fizetnem ki erte

Tökéletes termék! Jól habzik 1 pumpálásnyi elég belőle,sokáig elég, teljesen tiszta bőr érzését nyújtja es ami számomra a legfontosabb , hogy nem hagy maga után húzódó száraz bőr érzetet. Az üvegében folyékony , miután kinyomod hab állagú és miután felvitted az arcra lazább krémmé alakul. Imádom!

Abszolút hozza azt, amit ígér. Letisztítja a bőrt (persze, kell utána micellás víz/tonik, hogy 1000%-ig tiszta legyen, de lehet, hogy csak én nem vagyok elég kitartó vele kapcsolatban), nem hagy maga után húzódó, száraz érzetet. Nagyon szeretem, hogy ennyire jól habzik. Nagyon-nagyon minimális illata van, ami számomra egyáltalán nem zavaró, sőt, talán lehetne még illatosabb is. Akciósan szereztem be, nem olcsó, de sajnos drogériás viszonylatban nem találtam még olyan hab állagú lemosót, ami ilyen kis mennyiségben ennyire jól habzott és tisztított volna.

Már pár hete használnom ezt a terméket. Eddig csak jókat tudok róla mondani:
- egy pumpálásnyi elég az egész arcra
- nagyon jól habzik! Nem gondoltam volna, már 1-2 drogériás, ehhez hasonló terméket próbáltam, azok meg se közelítették ezt a habzást, maximum ha 3-4 adagot kinyomtam a tenyeremre
- van egy pici illata, de szerintem nem tolakodó, nekem tetszik
- lassan fogy
- utána az arcom felfrissül, tisztának érzem, de nem szárítja ki!
Eddig 5 csillag.

Már pár hete használnom ezt a terméket. Eddig csak jókat tudok róla mondani:
- egy pumpálásnyi elég az egész arcra
- van egy pici illata, de szerintem nem tolakodó, nekem tetszik
- lassan fogy
- utána az arcom felfrissül, tisztának érzem, de nem szárítja ki!
Eddig 5 csillag.

Már egy ideje szemeztem vele, aztán egy Kylie Cosmetics-es rendelésemhez kaptam ajándékba egy pici 30 ml-es mintát. Néztem, hogy milyen picike, na ez hamar elfogy. Már többször használtam, heti 2-szer mosok vele arcot és még nem sok hiányzik belőle. Nagyon jól habzik. Pici illata van, nem tolakodó nem is értem miért van benne a piros pöttyös illatanyag összetevő. Nekem eddig bevált. Ha legközelebb akciós lesz, biztos, hogy lecsapok rá. Az eredeti termék jó nagy kiszerelésű, jó sokáig elég lesz. Csak kár, hogy ilyen körülményes és drága beszerezni.

Antioxidánsok: HydroxyacetophenoneHidratálók: Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Emolliensek: Caprylyl Glycol
Emulgeálószerek: Cocamidopropyl Betaine
Tisztítószerek: Potassium Cocoyl Glycinate, Cocamidopropyl Betaine
Illatanyagok: Parfum/Fragrance
Tartósítószerek: 1,2-Hexanediol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol
Hajápoló, felületaktív anyag. Egyes források szerint az érzékeny bőrre is használható tisztító, tonizáló, emollient alkotó.
Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.
Gomba- és baktériumellenes hatású tartósítószer.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)