Hajformázók

L'Oreal Tecni.Art Full Volume Extra Erős Fixáló Hajhab

4.4
Hozzáadva 2016.08.04.by

fabkitti

Dús volumen szuper erős fixálással. Ragyogó, ápolt haj. UV filtere megvédi a hajat a környezet ártalmas hatásaival szemben.

2022.11.18. 09:21

Ez már kb a milliomodik volumennövelő készitmény amit próbálok. Találkoztam már sokkal rosszabbakkal is, úgyhogy ő lehet nem landol a kukában mint oly sok előde.Az extra erős jelzőt túlzásnal érzem, nekem csak pár óráig tartja a beszárított vékony szálú hajamat. Szárításkor kicsit ragad, de később már nem. Az illata kellemes, az adagolója jó, és sokáig elég lesz.Picit ez is zsírosít mint minden hajhab. Elhasználgatom, de nem lesz kedvenc

2022.07.15. 15:35

Fodrászkellékesben ajánlotta az eladó, és tényleg minőségben óriási a különbség a drogériásokkal szemben. Spórolok vele, nem olcsó. Nyári hőség átizzadós, tarkónfolyós napokat is bírta.

2018.06.06. 11:53

Évek óta ezt használom, a legjobb hajhab, amit valaha próbáltam! Könnyű használni, nem nehezíti el a hajat, szépen formáz.

2017.01.28. 18:39

Néhány hónapja váltottam erre a Swarzkopf Silhouette fekete habról, és azt hiszem ez egy hosszú barátság kezdete! Vékony szálú, gyenge, lelapulós hajam van, de ha vele stárítom be, kb 3 napra rendben vagyok! Tartós a hatása és kevés kell belőle! A 400ml-es változat ára 2390.- a notino-n, ezzel nagyjából olyan árban van mint egy drogériás, de klasszisokkal jobb! Újravevős!

Utoljára szerkesztve: 2016.10.10. 13:06 - 2016.10.10. 13:03

Vékony szálú, kevés hajam van, így aztán nagyon fontos, hogy valahogy dúsítsam, és legyen tartása. Kb. 4-5 éve találtam rá erre a hajhabra, és azóta lényegében csak ezt használom. Esetemben ez az egyetlen, ami kiválóan teszi a dolgát. Időnként - elsősorban az itt közreadott kecsegtető vélemények alapján - kipróbáltam már néhány ismertebb drogériás terméket is, hátha rátalálok valamire, amivel olcsóbban megúsznám. De sajna nem. Be kellett, hogy lássam, muszáj ennél maradnom, és beruháznom egy kicsit többet, hogy tartós és rendezett legyen a frizurám. Bár egyébként elég kiadós. Én 4 naponta mosok hajat, (és leszámítva, hogy 5 hetente fodrász mossa, vágja, festi) kb. 3 db 400 ml-es flakont fogyasztok el évente. Pár napja egy Glamour-kuponért kipróbáltam az itt preferált lila Ultime-ot. Hááát... A semminél tényleg több egy fokkal, de a L'Orealt meg sem közelíti.

Utoljára szerkesztve: 2012.08.16. 11:18 - 2012.08.16. 11:17

Nekem nagyon vékony szálú a hajam, miután a Tiginél megszüntették a Big & Bigger habot, ezt a terméket ajánlotta a fodrászom. Elégedett vagyok vele, nagyon jól dúsít és tartós a hatása, ráadásul szép fényt ad a hajnak. Nem olcsó ugyan, de jóval kevesebb kell belőle, mint a drogériás társaiból, így hosszú távon megtérül az ára. (És a megfelelő mennyiséget használva nem is ragad).