Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Erina
9 színben kapható, az INCI a szőke változatra vonatkozik.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.13. 17:19 - 2025.04.13. 15:10
A hajam enyhén őszül, nem vészes, de hiába melíroztatom nem nagyon oda sikerülnek a csíkok, ahová kellene és 3 cm-es lenövéssel indítunk, mert a fóliát nem akarja jobban benyomni a fejtetőmre, ilyen - olyan kifogásokkal jön a szakember. Sajnos még ígyis jobb, mint az előző fodrászom aki évekkel ezelőtt 4 órát dolgozott rajta és leégette olyan közepes mértékben, már azóta rendbejött. Viszont mostmár kell valami, ami nyújt egyfajta rendezettebb megoldást 2 fodrászkodás között. Vettem egyet közép barna árnyalatban azt hiszem, ez az 1 volt csak ebből a színből. Keveset mertem fújni csak de ez sötét barna a valóságban, így óvatosan kell, mert a melírom szőke, saját hajam sötét barna. Köpköd, nagy foltokat a hagy a fejtetőmön, de mégis eltűnik az az enyhén deresedő rész, szerintem arra jó lesz amire szántam. ☺️
2024.10.20. 12:43
Első alkalommal vàsàroltam meg ezt a terméket.Mivel nem szeretnék hajfestéket hasznàlni gondoltam kripróbàlom ezt.Bàr kicsit tartottam a színàrnyalattól,mivel se nem sötét se nem vilàgos barna a hajam.Viszont a hajtőnél elég làtvànyosan kezdek őszülni.Hàt első hasznàlatra meg voltam elégedve vele.Bàr a màsodik fújàsra nekem is úgyszintén elég "köpködősre sikerült"az eredmény.Homlokomra is került egy egy pötty.(de majd újabb hasznàlat előtt erőteljesebben felràzom).De ezt leszàmítva precízen a kívànt felületet színezi be.Nàlam újravevős termék lesz.
2022.04.07. 13:51
Sajnos 2 hetente járhatnék hajat festetni, ha nem lenne ez a kis csoda, ami tökéletesen befedi a töveket. 2 hibája van: kicsit köpköd felvitelkor és néha az arcom is olyan lesz, de már elég gyakorlott vagyok, 2. hiba, hogy nyáron ha melege van az embernek éjszaka, akkor szereti összefogni a párnahuzatot is (de a mosógép kiszedi a foltot) így már nagyon sokszor újra vásároltam ezt a terméket, mert még nem találtam nála jobbat.
2022.01.10. 15:12
A sötét tőre valót vettem meg. Borzalmas. Elrontja a szép szőke hajamat mert sárga foltot csinál a hamvas hajamra. Soha többet.
2021.06.06. 15:52
Nekem bevált. Nagyon jól elfedi a az ősz hajszálaimat a fejtetömön ahol már lenőtt a festék. De valami borzalom használni akár hogy nyomom köpköd össze vissza ha csak finoman alig nyomom akkor is. Még a jó isten is barna tőle. Nah az meg hogy agy fagyást kapok tőle... ettől teljesen kész vagyok. Mindegy lényeg a lényeg jól fed. Tehát nekem újra vevős hacsak nem találok valami jobbat aminek nem ilyen nehézkes a használata.