Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
funcsika
2024.07.22. 07:06
A fényvédőzés elején járok, sajnos nem bírom elviselni ha valami az arcomon van, esetlegesen ragad, de ezzel a fényvédővel nagyon megbarátkoztam, ha beszívódik már nem is érzem, hogy az arcomon van. Nagyon tetszik ez a fluid állag, hozza amit ígér. Számomra újravevős lesz.
2024.07.20. 13:23
Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban, kombinált bőröm van, elég közepesen zsíros, tapadós réteget hagy maga után. A legtöbb fényvédőnél könnyebb, de mégis érzem, hogy rajtam van. Hogy mennyire véd a naptól, nem tudom, mert napozáshoz nem használom, csak utcára, a nagyon erős napsütésben pedig kerülöm a napot. Összességében nem rossz, sminkelni is lehet rá. Némileg eltömíti a pórusokat, de nem vészes. Elhasználtam, különösebb problémákat nem okozott, de még keresem az igazit.
2024.07.17. 11:28
Az egyik kedvenc fényvédőm! Kicsit lassan szívódik be, de utánna nem hagy zsíros érzetet egész nap az arcomon! Ára elég drága lett, így csak akkor veszem , ha akciós.
2024.05.31. 22:22
A zsíros bőröm reményében vettem. Sajnos nagyon kiült az arcomra és eltömíti a pórusokat.
2023.10.28. 10:07
Véletlenül vettem ezt, nem figyeltem, hogy ez nem a sima. Nem rossz, lényegében szinte ugyanolyan, talán kicsit parfümösebb, de engem nem zavar. Ehhez mondjuk nem használok külön hidratálót, csak szérumot, mert úgy kicsit soknak érzem.