Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
tsix03
"Nappali, könnyű állagú hidratáló allergiás bőrre. A microbiome tudományos eredményei alapján. Azonnal hidratál és csökkenti a bőrirritációt. Azonnal csökkenti a bőrpírt és mérsékli a visszaesés kockázatát."
Hipoallergén formula
2025.02.28. 09:19
Bőrgyógyásztól kaptam termékmintát allergiás kiütésre, de már az első használat során éreztem, hogy nem ez lesz a megfelelő. Elhasználtam a mintát pár napig, nem sokat tett a bőrömmel, alapvetően rosszat sem, bár utána kellett hidratálnom más krémmel, és pozitív hatása sem volt, így felesleges lesz megvenni. Elképzelhető, hogy nyáron elég lenne, de nekem télen másra van szükségem.
2024.05.10. 15:05
Nagyon szerettem volna szeretni ezt a krémet. A jolly joker Cicaplast Baume B5+ után vettem meg, mert szerettem volna valami könnyedebb, nyáron is jól használható nappali krémet. Sajnos nem jött be a számításom, a rozaceás (?), hiperérzékeny arcom egyből kipirosodott, meleg, égő érzésem volt tőle. Az összetevők alapján egy szuper krémnek tűnik, valószínűleg csak az én bőröm nem tolerálja :(
2024.04.25. 22:20
Nyáron a kedvenc krémem, könnyen beszívódik és kellően hidratál.
2023.04.15. 08:17
Felkenés után marad egy fényes ragacsos érzés az arcomon ami nem szívódik be. Ha késöbb próbálnám bele dolgozni a bőrömbe elkezd kukacosodni/morzsálódni. Biztos nem veszem újra.
2022.09.18. 18:21
Kombinált a bőröm, így a fluid állagú dolgokat szereti. Viszont felkenés után nekem egy minimális ragasos érzés maradt. Ezen kívül egy teljesen jó hidratáló, ami teszi a dolgát. :)
2022.07.25. 10:19
Nagyon szereti a brutálisan hisztis bőröm. Ami nem tetszik neki, attól egyből pattanások jelennek meg, de ettől semmi, valamint nem is komedogén. Már majdnem egy éve használom, sajnos az oil control fényvédővel viszont kukacosodik. Könnyű állagú, viszont nagyon jól hidratál. Azonban nem valami gazdaságos, cserébe nagyon drága, ezért a 4 csillag.