Ajakápolók

3.7
Hozzáadva 2023.10.10.by

Viktoria_fks

5.20 g

Hialuronsavval gazdagított formulájának köszönhetően az ajakápoló képes akár egész napon át hidratáltan tartani a száj érzékeny bőrét. Könnyű textúrája nem kelt ragacsos érzést, a hozzáadott mentol pedig enyhén teltebbé varászolja az ajkakat. Enyhén rózsás színével segíti az ajkak természetes színének hangsúlyozását. Mindennapos használatra. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Érezhetően puhább és selymesebb ajkak friss, gyümölcsös illattal: Labello Hyaluron Rosé hidratáló ajakápoló.

2025.03.22. 21:42

Száraz bőr
Pigmentfoltok

Kellemes, enyhén színezett balzsam, ami alapápolásra teljesen megfelel. Hidratál, puhává teszi az ajkakat, és az illata is finom. Ugyanakkor számomra átlagosnak érződött, nem hozta azt a plusz hatást, amit a leírás alapján vártam – főleg a hialuronsav miatt többet reméltem. Szép a csomagolás és jól használható, de nem lett a kedvencem.

2025.01.16. 15:55

Pattanások (acne)

Nem ezt a márkát akartam venni, de az épp nem volt amit kerestem így erre esett a választásom. Itthon olvastam csak, hogy ajakdúsítós, negörültem, viszont ebből sajnos semmit nem tapasztaltam. Nem igazán jött be, de úgy voltam, hogy elhasználom. Aztán a kutyám kilopta a táskámból, megrágta így dobhattam is ki. Nem veszem újra.

2024.11.19. 19:15

Tág pórusok

A hialuron miatt esett rá a választásom, nem is néztem, hogy színezett, illetve kicsit bizsergeti az ajkakat. Ezeknek kibontás után egészen megörültem, de itt véget is érnek az előnyei ennek az ajakápolónak. Ugyanolyan szárazak és cserepesek az ajkaim, ráadásul furán olajos a termék felszíne, ami az ajkakon is érződik. Leitattam papírtörlővel, de visszaizzadja magára ezt a réteget, olyan, mintha állandóan olvadt lenne, szobahőmérsékleten is. Ez így nem érte meg a másfélszeres árat a sima Labellohoz képest. Az illata, íze egyébként kellemes, nekem egy kicsit a régi kék Labellot idézi, viszont ennél több hidratálást vártam volna, ha már hialuron...

2024.09.25. 10:05

Egyenetlen bőrfelszín

szerintem ez az egyetlen labello, amit eddig próbáltam és nem igazán jött be, fura az illata, van egy furcsa íze is.

2024.05.16. 19:08

Normál bőr
Bőröregedés

Sajnos nagyon sokszor szarad a szám ki, szinte már kellemetlen érzés. Amióta megtaláltam ezt a termeket, minden reggel rutinom záró pontja indulás előtt. Egyszerűen szuper!

2024.05.09. 16:32

Pattanások (acne)

Ez az egyetlen ajakbalzsam, ami szépen felpuhítja a nagyon száraz ajkaimat. Kellemes bizsergést lehet érezni a felkenést követő pár percben.