Lady Stella

Ár:   1640 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   500 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   fodrászkellékes, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: april, Módosítva: 2013. január 23.

Kiszerelés:   500 ml
Lelőhely:   fodrászkellékes, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok

A borsmenta és csipkebogyó értékes hatóanyagai révén a tonik nyugtatja, felfrissíti és hűsíti a bőrt. Természetes C-vitaminban és egyéb vitaminokban (B1-, B2-, K-, P-), ásványi anyagokban, nyomelemekben és bioflavonoidokban gazdag. Szabályozza a bőr oxidációs folyamatait, késlelteti a bőr öregedését.  A borsmenta pórusösszehúzó, fertőtlenítő hatással rendelkezik, nyugtatja az aknés, irritációra, bőrpírra hajlamos bőrt, normalizálja a faggyúmirigy termelést. Minden bőrtípusra, olajos, korpás seboreás és aknés bőrre is ajánljuk. A tonik ápolja, lágyítja és mélyrehatóan tisztítja a bőrt, eltávolítja a napi szennyeződést, előkészíti a bőrt a kozmetikai kezelésekhez.

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Veronika98

2022. szeptember 16.

Nagyon jó ! Árban is és kiszerelést tekintve is megérte !

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. szeptember 16.

Nagyon jó ! Árban is és kiszerelést tekintve is megérte !

Beus1995

Bőrtípus:  -
2019. március 23.

Nagyon sokáig elég. Tényleg hűsítő és az illatát is nagyon szeretem.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 23.

Nagyon sokáig elég. Tényleg hűsítő és az illatát is nagyon szeretem.

veronka052194

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2018. december 19.

Nagyon jó, hűs tonik és sokáig elég.....:)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. december 19.

Nagyon jó, hűs tonik és sokáig elég.....:)

Teszter03

2018. június 17.

Nagyon megszerettem ezt a terméket. Semmi extra, csak annyit tud, amit egy toniknak tudnia kell. Valóban hűsít picit, nekem ez - különösen nyáron - nagyon jól esik. Csak ajánlani tudom, kiváló ár- érték arányban is.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. június 17.

Ziza1990

2018. január 3.

Mivel most mindenből csipkebogyósat és alove vera tartalmút használok az arcbőrömre ezt is megrendeltem. Szerintem nem szárítja a bőrt, de teljesen jól tisztít. Egy dolog van, amit nem szeretek annyira: az illata, mert olyan túl gyógynövényes. Egyébként nem rossz termék.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. január 3.

csopke

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2016. július 2.

Szeretem. Nem szárít,olcsó és van olyan jó mint a sokkal drágább tonikok.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. július 2.

Szeretem. Nem szárít,olcsó és van olyan jó mint a sokkal drágább tonikok.

Black Fairy

2015. október 25.

UPDATE!!!
Még mindig használom, és hatalmas pozitívum, hogy ilyen lassan fogy (még az ötöde benne van kb)...Viszont...teljesen tönkrevágta a bőrömet...Amióta ezt a terméket használom, tele vagyok apró pattanásokkal, és sokkal több mitesszerem is van...Az arcápolási rutinomban csak a tonikot váltottam le, minden más maradt, szóval csak erre a termékre tudok gyanakodni...Viszont, mivel nem tudom, hogy ez a termék, vagy a régi tonikom hiánya okozta a kis undormányokat, ezért csak egy csillagot vonok le tőle...

Egy üres járatban ténferegtem egy bioboltban, amikor megláttam ezt a tonikot...fél liter 1640 forintért, megéri...szóval megnéztem közelebbről...összetevők szépek, és a leírás alapján azt tudja, amit az én tonikjaim, illetve amit én keresek egy ilyen termékben...szóval gondoltam megveszem - bár én az alkohol-szalicilsav kombó erejében hiszek őszintén, ennyi "pihenést" megérdemel az én arcom is...

A dolgát szépen teszi, tonizál, leszedi a maradék sminket is, engem egyáltalán nem szárít (illetve nem is hűsít), olyan régóta még nem használom, hogy a bőröregedés gátló képességéről nyilatkozni tudjak...
Viszont nálam a "pórus összehúzás" az konkrétan pórus eltömítést jelent...csak egy csillagot fogok ezért levonni, mert minden más szempontból megfelelő termék, de akkor is...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 25.

UPDATE!!!

FrauNika

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2015. június 15.

Kellemes hűsítő érzés hagy maga után. Nekem sokáig elég pedig reggel-este ezzel tisztítom az arcomat, egyáltalán nem szárít és szépen tisztít.
Természetesen újra fogom vásárolni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. június 15.

Természetesen újra fogom vásárolni.

toth.anett.mica

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. december 8.

Korpás szeborrheás a bőröm. Több, mint egy hónapja használom a szintén Lady Stella márkájú csipkebogyós arcteje után és nagyon meg vagyok vele elégedve. Kellemes mentolos illata van, nyugtatja a bőröm, szinte nulla bőrproblémám van. Árban is megfizethető, ezer valahányszáz forint, még máskor is újraveszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. december 8.

Corra

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2013. február 1.

Én hazsnáltam régebben, és egyáltalán nem volt rossz, sőt. Alkoholmentes, így korpás szeborreás bőrre is alkalmazható és vízhiányosra is. HIdratálni persze mindenképpen kell utána.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. február 1.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Emulgeálószerek: Polysorbate 20
Tisztítószerek: Polysorbate 20
Illatanyagok: Dipropylene Glycol, Parfum/Fragrance
Színezékek: CI 42090, Beta Carotene
Tartósítószerek: Methylisothiazolinone

A kozmetikumokban gyakran használt segédanyag, melyet emulgeálószerként (segíti a vizes és az olajos fázis összekeveredését) valamit felületaktív anyagként használnak.

Sűrűség szabályozó anyag, oldószer. Parfümök, haj- és bőrápló termékek gyarkori összetevője. Kiváló bőrhidratáló képességgel is rendelkezik.

Egy viszonylag irritáló hatású tartósítószer, mely már alacsony koncentrációban is rendkívül hatékony a baktériumok ellen, és amit manapság viszont már leginkább csak lemosható termékekben használnak, mivel könnyen érzékenyítheti és irritálhatja a bőrt, ha bőrön hagyható termékben van jelen.

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Tovább keverhető tartrazinnal, hogy gyönyörű zöld árnyalatokat kapjunk. A CI 42090 biztonságosnak tekinthető a bőrön és a hajon való használatra, és nem jelent kockázatot, hacsak nem nyelik le vagy légzik be (pl ajkakon használt termékek vagy parfümök esetén). Ezen kívül bőrirritációt és bőrpírt is okozhat a festékekre allergiás embereknél (forrás).

A répában nagy mennyiségben található béta karotin, melyet a szervezet A vitaminná alakít. Paula Begoun szerint a béta karotin jó antioxidáns, és talán még a nap által okozott károkat is csökkenti, nagy mennyiségben viszont oxidativ károkat (szabad gyökök keletkezése) okozhat a bőrben. A CosIng a beta karotint narancssárga kozmetikai színanyagnak sorolja be.