„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Tvylvis
A lavera Hair Pro Frissesség és Anti-zsír sampon gyengéden tisztítja a gyorsan zsírosodó hajat anélkül, hogy kiszárítaná azt. A válogatott hatóanyagok, mint a citromfű és a menta antibakteriális hatásúak, megnyugtatják a fejbőrt és megakadályozzák a gyor zsírosodást. Emellett frissítő és hűsítő tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint szabályozza a faggyútermelést. Tiszta érzés és látható teltség!
2021.07.07. 14:30
Ár-érték arányban szerintem teljesen jó. Bőven hozza azt a szintet amit a drágább haonlóan "bio" termékek a piacon. Kicsit szárít, de meg vagyok vele elégedve, ha samponról van szó csak Laverát választok. Ki tudom vele tolni a hajmosást három napra (2 napig nem kell száraz sampon) harmadik napon már sajnos igen, de nagyon gyorsan zsírosodó vékonyszálú festett szőke hajam van
2019.03.11. 23:37
Mostanában próbálkozom több biosamponnal, ez az egyik. Sajnos nem vált be, mert hamarabb zsírosodott tőle a hajam, mint általában. Pedig az illata kellemes citromos, csak a hatása nem elegendő.
Utoljára szerkesztve: 2018.11.27. 12:45 - 2018.11.27. 12:44
Lassan elhasználom az első flakonnal, de még mindig várom, hogy kifejtse a hatását, amit itt is olvastam. Sajnos nagyon gyorsan zsírosodik a hajam, csak szárazsamponnal tudok létezni. Igazából rontani nem rontott a helyzeten, tetszik ez a gél állag és a friss illat is. Szerintem mindenképp újra fogom venni, hogy legyen ideje kifejteni a hatását :)
2018.06.16. 12:53
Kb 1 éve használom. Friss illatú, jól tisztít, a hajam 3-4 napot simán kibír mosás nélkül, míg előtte 2 naponta kötelező volt mosni. Először fura volt, mert nem habzik annyira, de ezen hamar túllendített a hatása. A 2. flakonnál tartottam, mikor észrevettem a változást, az első után még nem tolta ki a hajmosások közt eltelt időt. Jó kis cucc ez, szeretem.
2018.05.11. 05:11
Eleg extrem eset vagyok mert szornyen gyorsan zsirosodik a hajam es minden map mosom ami szinten nem segit a helyzeten. Emiatt valasztottam ezt a sampont, ket hete hasznalom, csodat egyenlore nem tett de mintha tenyleg kicsit jobban birna a hajam es a tobbi bio samponnal ellentetben amit eddig hasznaltam nem lesz tole gubancos es fenytelen a hajam, ami mindenkeppen jo pont.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.