„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
erika0325
1% retinol tartalmú krém zöld tea kivonattal, E és C vitaminnal.
Utoljára szerkesztve: 2017.02.20. 10:35 - 2017.02.20. 10:21
Még nem tudom, hosszútávon mit tud, ezért egyelőre négy csillag. Én minden nap használom esténként. Nagyon vékony rétegben kenem fel apránként, ujjbeggyel, messziről elkerülve a szem és száj környékét. A pirosodás az első 2-3 hétben teljesen normális, ez később elmúlik, miután megszokta a bőr. Másnap érdemes ránctalanító krém helyett inkább hidratálót feltenni. Én több lépcsős arcápolási rutinba építettem be (lotion maszk, szérum, krém, ha van időm, masszírozni is szoktam), talán ezért bírja jobban a bőröm. Tegnap (2-3 hét használat után) kentem alá házi készítésű C-vitamin szérumot, semmi baja nem lett a bőrömnek. Tény, hogy néhány hét után tömörebb lett az arcbőröm és finomodott a homlokomon a ránc. Igazi értékelést 6 hónap - 1 év után tudok írni, mert min ennyi időre van szükség ahhoz, hogy ténylegesen kifejtse a hatását a kollagén visszaépülése miatt. Ajánlott nappal min. 30 faktoros fényvédőt feltenni napsütéses időben, esetleg az arcápolóval elkeverve. Ja, itt jegyezném meg, akinek érzékenyebb a bőre, de szeretné minden nap használni, érdemes kipróbálni hidratáló krémmel keverve. Én egyszerű gyógyszertári mosakodókrémet szoktam ilyenkor használni, pl. amikor Aknesollal helyre kell rakni a bőrömet. Én annak örülnék, ha a szám melletti ránc halványodna, de arra állítólag nem jó. Inkább a frakcionált lézert és a feltöltést ajánlják. Na, majd meglátjuk. Később update. Ja, annyit még elmondanék, hogy kő profi az amerikai cég. A rendelést követően 1 órával fel is adták a terméket és kevesebb, mint két hét alatt itt volt. 4500 kb a krém és ezer forint a szállítási költség, kb. mint Magyarországon...
2016.11.17. 14:31
Először tavaly télen használtam ,és most újra rendeltem ai iHerbről. Kozmetikai szempontból csak 3-4 dologban hiszek ami valóban működik, a többi mese habbal!A sok agyonsztárolt és reklámozott kenceficével szemben (ebbe beleértem a koreai cuccokat is,6 hónapig próbálkoztam velük ,de semmi látványos változást nem tapasztaltam soha) ez tényleg működik! Amit tudni kell a Retinolról az az ,hogy sejtregeneráló hatása van , talán az egyetlen olyan anioxidáns amelyre ez tényleg igaz és a hatása látványos! Viszont nagyon oda kell figyelni hogyan használjuk,mert ez a krém brutál erős! Nem szabad más savas állagú termékekkel együtt használni,mert szétszárítja a bőrt (pl: glikosavas arclemosók vagy tonikok ,de még együtt használni se olyan krémekkel amik savakat tartalmaznak, a retinol dolgozik szépen magában egyedül :-) ). Egy héten 2-3 ajánlott a használata és csak éjszakai használatra ajánlott (fényérzékeny). A mindennapi használatot az én bőröm se bírta ,pedig nem vagyok érzékeny típus. Nappalra semleges hidratálókrém a legjobb ,kicsit szárazabb a bőr amikor retinolt használunk ezért elbírja a zsírosabb krémeket is. Ja ,hát a lényeg...hogy mit látunk amikor a tükörbe nézünk! Tükörsima ,ránctalan porcelánbőr! Ez egy fantasztikus krém,csak tudni kell vele bánni.
2016.05.14. 15:55
Igen,igen csatlakozom az előttem szólóhoz.Nem szabad minden napi használattal kezdeni.Fokozatosan kell hozzá szoktatni a bőrt mert különben irritálni fog.Egy kicsit sárgás a színe és az illata sem az igazi,de nagyon szépen teszi a dolgát.Szinte megújul tőle az arcbőr és egyenletessé válik,foltoktól sötét karikáktól mentes.Elsőre azt hittem a falat is lekaparom mert úgy égetett,de csak azért mert 2 nap egymás után használtam.Ennek a krémnek a titka a fokozatosság.
2014.09.24. 20:08
Hiszek a vitaminokban, az E vitamin nagyon bevált az arcomra, a C vitaminos szérumokat is nagyon szeretem, és most eljött a nagyágyú ideje:-) Körbenéztem a piacon az 1 %-os retinol tartalmú krémek terén, és ezt találtam a legszimpatikusabbnak, mint összetevők tekintetében, mint árban is. Körülbelül egy hónapja használom, egyelőre heti egyszeri alkalommal, a cél a mindennapi használat, de ehhez hozzá kell szoktatni a bőrt, így türelmes vagyok. Amit eddig tapasztaltam, erős citrusos illatú, sárga krém, könnyen kenhető, és elég jól felszívódik, de hagy egy réteget az arcon, reggelre szépen felszívódik, vagy a párnába kenődik:-), és nagyon puha tapintású a bőröm. Ha rátérek a sűrűbb használatra, jövök frissíteni véleményt, most megelőlegezem az 5-öst.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.