ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Essential Oil

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Nem szabványos INCI név. Jelentése: illóolaj. Az illóolajok tömény, lipofil (zsírban oldódó) és általában vízzel nem keveredő (hidrofób) folyadékok, amelyek illékony vegyületeket tartalmaznak, és növényekből vonják ki őket. Az illóolajokat gyakran használják aromaterápiában vagy kozmetikumok illatosítására. Sok illóolaj antioxidáns vagy épp antimikrobális hatással van a bőrre, viszont egyúttal sok esetben rendkívül gazdagok bőrérzékenyítő hatású összetevőkben is, melyek irritálhatják, károsíthatják bőrt.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.