Csilluska
Nedves és száraz hajra. Ápoló selyemkagyló-proteinnel és a méz aktív összetevőivel.
2016.11.27. 19:22
Filoztam h meg e vegyem?! 500 ft volt. Mindenkeppen kellet egy kifesukest konnyito/fenyesito spray balzsam,sajnos nagyon vizes es gyenge :/ malna illatu,finom illatu,illatossa teszi a hajam de kb. Ennyi :( nem veszem ujra.
2014.11.21. 19:46
Olykor rám jön a tupírozhatnék, göndöríthetnék, vagy fonhatnék, és mivel én minden hajmosás előtt a kádba dőlve kifésülöm a hajam, és úgy mosom meg, ez a termék jó szolgálatot tesz a száraz gubancok kifésülésénél! Én szeretem, nekem barátosnőm ajánlotta!
2014.02.14. 16:45
Ez egy gyerekeknek való játéktermék. Van valami málnás illata, ami csak közvetlenül kifújás után érződik, aztán teljesen eltünik. Gyerekemnek hosszú vékonyszálú haját ugyanolyan kifésülni vele, mint nélküle. Max megvan az élménye a kicsinek hogy pampucoltunk.Ajándékba kaptuk, nem venném újra.
2013.07.10. 15:27
Sokáig használtam, még az elején használt is, de aztán ragacsos és kezelhetetlen lett tőle a hajam.. így nem is használtam egy hónapig. Miután újra elővettem az illata valami borzalmas lett és megfogadtam, hogy többet nem veszek ilyet!
2012.08.06. 19:30
Nekünk bevált, göndör haj és keveset ráfújva segít kifésülni. Az illatával sincs bajom.
2012.07.22. 17:05
Én a kislányomnak vettem ilyet de annyira nem hatásos..ráadásul émelyítő illata is van és összeragadt tőle a picur haja..nekünk nem vált be.