Love2Smile Natúr Fürdőgolyó - Menta
Ár: | 890 Ft | Kategória: | Fürdőtermékek | |||
Kiszerelés: | 90 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Szatyorbolt, Bijó, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: horzso, Módosítva: 2019. március 6.
Kiszerelés: | 90 g | |
Lelőhely: | Szatyorbolt, Bijó, online | |
Kategória: | Fürdőtermékek | |
Az eukaliptuszból készített aromát a borsosmenta olajával van házasítotva, a frigyet szőlőmagolajjal pecsételi meg, hogy fürdőzés közben táplálja a bőrt. A gyönyörűséges zöld színt pedig a klorofillinre bíztosítja. Organikus alapanyagokból készült fürdőgolyó, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Az élményt pedig a jótékonyan lúgosító szódabikarbóna és a citromsav pezsgő násza garantálja.
Vegán
Őt is eléggé megszerettem, bár nem ér fel a citrusoshoz. Az illata jó, a hatása is, de ennyi.

Picit csalódott vagyok. Miután felbontottam és megszagoltam nagyon finom illata volt. Viszont miután teljesen feloldódott eltűnt ez a kellemes illat. Viszont tényleg szép színűre színezte a vizet. :) Bár engem picit szárított is. Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy a kicsit próbáltam a nagy lehet hogy sokkal jobb, sőt elég valószínű. De lehet a későbbiekben még teszek egy próbát a nagyobb kiszereléssel is.

Nekem ez az egyik kedvencem :) Azt hittem, hogy csak nyáron jó, de szerintem minden évszakban kellemes lehet benne pacsálni. Szép pisztáciaszínűre színezi a vizet, kellemes mentaillata van, de ne ilyen inhaláló jelleget képzeljetek el, nem fog tőle jégcsap lógni az orrtokból :)) Ja és persze a többi tesójához hasonlóan természeten ez sem szárít.

Nyáron kifejezetten ez az egyik kedvencem, hűsítő érzetet ad a menta, így melegben is jól esik a fürdőzés :-)

A Love2Smile fürdőgolyói közül ezt kedvelem a legkevésbé, pusztán az illata miatt. Az eukaliptusz és a menta nem az én világom, de ez csupán ízlés kérdése. De az biztos, hogy felpezsít, felpörget, felébreszt. :) Ráadásul semmi szintetikus anyag, teljesen ártalmatlan összetétel.

Kémiai hámlasztók: Citric AcidÖsszetevők megmagyarázva
Szódabikarbóna. Lúgos kémhatású összetevő, mely a savas kozmetikumok ph-ját semlegesíti és ezzel kevésbé irritálóvá teszi őket. Az acne.org közösség szerint viszonlyag hatékony összetevő pattanások ellen is.
Eukaliptusz olaj, melynek baktérium, gomba és vírus ellenes hatása van a bőrön. Azonban lehetséges bőrirritáló, különösen sérült vagy epillált bőrön.
A mezei menta olaja, amelyet a virágzás előtt leszedett levelekből nyernek. Színtelen, könnyen mozgó, mentolszagú folyadék. Íze csípős, ugyanakkor hűsítő érzést kelt. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint szagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt használják a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint a bőrre irritáló hatással lehet.
Klorofillin, melyet zöld növényekből, főleg lucernából és csalánból nyerik ki, a kozmetikumokban elősorban természetes színezéékként használják.