Love2Smile

Ár:   890 Ft   Kategória:   Fürdőtermékek
Kiszerelés:   90 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Szatyorbolt, Bijó, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: horzso, Módosítva: 2019. március 6.

Kiszerelés:   90 g
Lelőhely:   Szatyorbolt, Bijó, online
Kategória:   Fürdőtermékek

A citromfű és lime ínycsiklandozó aromáiból készült kivonat van összekeverve a karotin gyönyörű sárgás színével, amit a szőlőmagolaj tesz még kényeztetőbbé.

Vegán

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

GothicBeauty Blog

2013. szeptember 12.

Egy szóval jellemezném: imádom. Alapból imádok mindent, ami citromos/citrusos, ennek pedig szuper illata van.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. szeptember 12.

wishes

2012. július 28.

A kicsi nekem is kevés, de emiatt tényleg kár lenne pontot levonni. Kellemes, citrusos illata van, nem szárítja a bőrt. Szeretem még benne azt is, hogy extra hamar feloldódik.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. július 28.

tothdyna

2012. május 17.

Mindenképp a nagy golyót ajánlom mindenkinek, a kicsi nekem kevés volt. Mérettől függetlenül egy nagy ötöst adnék, mert semmi felesleges kemikália, semmi extra összetevő, maga a természet adta dolgok. A nagyobb méretű kapcsán térnék ki a részletezésre: az már kellően illatossá, színessé teszi a vizet, a bőrömet se kellett a kádból kilépést követően bekrémezni. Szívből ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó dolgot hozott létre egy magyar cég! ;)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. május 17.

horzso

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2011. november 29.

Nagyon kellemes, frissítő hatású fürdőgolyó. Semmi ártalmas anyag nincs benne, színtiszta élvezet :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2011. november 29.

Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Szódabikarbóna. Lúgos kémhatású összetevő, mely a savas kozmetikumok ph-ját semlegesíti és ezzel kevésbé irritálóvá teszi őket. Az acne.org közösség szerint viszonlyag hatékony összetevő pattanások ellen is.

Citromfűből kivont illóolaj, melyet a CosIng besorolása szerint illatanyagként és maszkoló (kellemetlen illat, íz elfedése) anyagként használnak a kozmetikumokban. A Lush honlapja szerint az aromaterápiában a citromfű olajat antidepresszánsként és hangulat javítóként használják, a kozmetikumokban pedig fertőtlenítő, tonizáló és dezodoráló hatása van.