Lovely Glow Better Highlighter
Ár: | 1099 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: nicolebunny, Módosítva: 2018. november 7.
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Egyedülálló highlighter, amely garantálja a tartósságot és az intenzív fényt.
Szépen csillog, nehéz a felvitele, nem tartós, és nem is annyira látványos.

Szépen csillog, nehéz a felvitele, nem tartós, és nem is annyira látványos.

Ez a highlighter valóban inkább csillog, mint fénylik (én személy szerint pont ezt akartam elkerülni a mindennapi használatnál, ezért a 3 csillag), de azon túl szerintem elég vagány és ütős, jó választás lehet azoknak, akik ilyesmit keresnek.

Nagyon tetszik csak lehetne Barnább, sötétebb de igazából highlighter nem az a feladata :D

Szép színe van, de ahogy eddig sokan megírták tényleg nagyon potyog belőle a csillám. Nem túlságosan zavaró, de nem minden alkalomra ideális.

Túl nagy csillámok vannak benne, emiatt potyog és ecsettel nem lehet szépen eldolgozni. Kézzel szoktam felvinni, amikor valami extra csillogásra vágyok, az biztos hogy eléggé az is! :D

Intenzív fénye van, de nagyon potyog. Tiszta csillámpor az arcom felkenés után.

Intenzív fénye van, de nagyon potyog. Tiszta csillámpor az arcom felkenés után.

Azt gondolom preferencia kerdese ez a highlighter. Aki nem szereti a tulzott csillogast annak nem ajanlom. En konkretan a "tulzott csillogas" remenyeben vettem meg. Imadom! Gyönyörű! Csodalatos! Ha tarsadalmilag elfogadott lenne, ezzel kennem be az egesz arcomat! :D

Nagy reményeket fűzték hozzá a bronzer-pirosito-highlight paletta miatt, de nagyot csalódtam. Az állaga nem felel meg a célra, ráadásul túl nagy csillagok vannak benne, olyan hatást kelt, mintha egy csillámos szemfesteket maszatoltam volna az arcomra.