Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   8 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: orsipanka, Módosítva: 2020. május 22.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   8 ml
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Homokhatású lakk

Csak műkörömre alkalmazható.

3 árnyalatban kapható.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Jenniii92

Bőrtípus: Zsíros
2015. április 28.

Nekem a pink van meg. Megláttam és egyszerűen nem tudtam otthagyni. Annyira gyönyörű színe van, gyorsan szárad és tartós is. Én meg vagyok vele elégedve teljes mértékben.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. április 28.

Lory

2014. október 4.

Barátnőmnek van meg a neonzöld árnyalat,hozzám tesztelésre jutott el,mert ő nagyon megkínlódott vele.Nem benne volt a hiba,hanem a lakkban.2 rétegben nehezen szárad és nem is homok hatású.Olyan mintha valaki belenyúlt volna,rondán egyenetlen felületű.Igaza van az előttem szólónak ez inkább párna lenyomat hatású sem mint homok hatás :D Barátnőm elcserélte,na nem velem,hanem egy kolleganőjével és neki sem működött.1 és 2 csillag közt hezitálok,ha valaki homok lakkot szeretne,akkor teljes pénzkidobás.Egye fene kap egy 2-est,nem használhatatlan a termék,csak nem szép és jó nagy csalódás akinek van már homoklakkja és így összehasonlítási alapja is.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. október 4.

azepretaztszeretem

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. július 29.

Én a rózsaszínt vettem meg, háát... A színe közel sem olyan, mint az üvegben, leginkább ilyen nagyi rózsaszín, nem homok hatású, hanem olyan, mintha párnanyomatos lenne. Randa na.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. július 29.

Mossyka

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2014. július 22.

Még pár hete vettem, de talán 1-2 alkalommal használtam. Saját körömre, de nem rohadt le tőle a kezem. :D Viszont azt nem láttam, hogy homokhatású. :( Számomra a homokhatású lakkok olyan igénytelennek tűnnek, vagy nem tudom.. Na mindegy, lekentem átlátszó lakkal és úgy számomra is elfogadható a kinézete. A rózsaszín van meg, 2 rétegben szépen fed, DE 1 nap alatt lepattogzik. Ami szerintem nevetséges, de legalább könnyű lemosni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 22.

schnau.adelle

2014. július 22.

Nekem a neon sárga van meg. A színével nincs bajom, nagyon szép és élénk. Mikor megvettem nem néztem meg, hogy mi van ráírva..otthon vettem észre, hogy csak műkörömre alkalmazható. Hát én kipróbáltam a körmömön...különösebb baja nem lett tőle..bár picit tartottam, hogy káros..ezért lemostam...azóta nem használom. (A tanulság...mindig nézd meg mi van ráírva a termékre!)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2014. július 22.

VaRebekaa

2014. július 22.

A narancssárga van meg, ami az üvegben szép barackos árnyalatnak tűnt, viszont körmön inkább neonos. Szóval nem voltam annyira elájulva amikor megláttam, de így nyárra nem rossz. Hát nekem képen körülbelül 2 napig bírta, igaz mosogattam naponta többször, de szerintem ez akkor is elég kevés. Viszont a lábamon nagyon szép még mindig, pedig már majd nem 10 napja fent van és már kibírt egy hetes balatoni nyaralást :D szóval lábra bevált :) kicsit nehezen dolgozható vele, mert a szemcsék könnyen összeállnak, de azért meg lehet oldani. Gyorsan száradt és két rétegben tökéletesen fedett.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 22.

zsoxcore

2014. július 9.

A Nr. 3-as van meg. Kicsit vegyes érzéseim vannak ezzel a lakkal kapcsolatban. Két réteg alaplakkra került (mert csak műkörömre alkalmazható) ez a csodás korallos-narancsos-barackos árnyalatú lakk. Egy rétegben kevésnek éreztem, nem láttam azt, hogy hú de szuperül fedett volna, ezért ráhúztam még egy réteget. Már az első után sem éreztem annyira homok hatásúnak, viszont a második réteg felvitele után valamennyivel tompult a homok hatás. A lakk állaga kicsit híg, de nem olyan vészes, mégis folydogált össze-vissza a körmeim szélénél. A színe számomra nagyon tetszetős, de nem érzem annyira a homokszemcséket benne. A száradási ideje tűrhető volt. A tartósságáról csak annyit, hogy 3 napig maradt a körmeimen mozdulatlanul, aztán a körömvégeken kezdett el pattogzani. Bár -számomra- látszik, hogy mégsem egy sima, 'mezei' lakk, de akkor is... Lehet, hogy én fogtam volna ki 'rossz' darabot? Nem tudom... Lehet, hogy megpróbálkozom vele majd még egyszer, hátha szebb, jobb lesz a végeredmény.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 9.

szilvike94

2014. július 2.

Nekem is a narancsos van meg, az üvegbe nem volt annyira rikító így amikor felkenem egy kicsit meglepődtem. Nagyon elénk a színe, sajnos nem mindig "találom benne magamat", ezért szerintem a napokban lemosom. A legjobb benne, hogy világít UV fényben. :D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 2.

nyarigabi

Bőrtípus:  -
2014. július 2.

A sárga színűt vettem meg, egy napig volt a kezemen, de túlzásnak találtam, átkerült a lábamra. Remélem kibírja a nyaralást. Nagyon intenzív szín. Az állaga miatt nehezen boldogultam vele. Két réteg+alaplakk+fedőlakk nagyon gyorsan megszáradt és tökéletes a fedése.A homoklakk textúrát nem kedvelem, de ennél a színnél úgy tűnik ez kell, a sima lakkok nem fednek így. Tettem rá gélhatású fedőlakkot, úgy jobb. A kezemről Aveo acetonmentes lemosóval némi dörzsölés hatására könnyen lejött, a csillámos lakkokkal többet szenvedek.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. július 2.

holbanett

2014. július 2.

Csajok! Itt a hivatalos levél miért van ráírva, hogy csak műkörömre alkalmazható! Egyébként ma vettem meg a sárga és a pink színt belőle, az imént kentem fel és semmi bajom tőle..........

"Az Ibiza kollekcióhoz tartozó koromlakkok, a terméken található felirattal megegyezően, kizárólag műkörömre való használatra lettek megalkotva.
Ezek a körömlakkok különleges színvilágukkal és textúrájukkal tűnnek ki a többi termék közül. Ezeket az intenzív neon árnyalatokat speciális színezők alkalmazásával érjük el.
2002.06.12-ig Lengyelországban a körömlakkgyártásban ezeket a színezőket használták.
A 76/768/EEC irányelve szerint ezeket a színezőket az EU-ban nem lehet alkalmazni, de engedélyezett pl. Oroszországban, ahol sokkal kevesebb korlátozó szabályozás van érvényben a kozmetikumokkal kapcsolatban.
A tiltás azon termékeknél való alkalmazásra vonatkozik, melyek közvetlen kapcsolatba kerülnek a körömmel, illetve a körömágybőrrel.
Az Európai Parlament és Tanács 1223/2009 számú rendelete értelmében kozmetikai terméknek számít minden olyan anyag, keverék, mely az emberi test külső felületével érintkezik (hámréteg, haj és testszőrzet, körmök, ajkak, valamint külső nemi szervek). Ennek értelmében az említett körömlakkok műkörömre való alkalmazása teljes mértékben biztonságos a vásárlók számára, és az ide vonatkozó jogszabályoknak megfelel."

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. július 2.