Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   8 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: dorcus89, Módosítva: 2020. május 22.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   8 ml
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Tükörfényű körömlakk.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

naiyah

2019. március 14.

kiváló árban és tartós, sokféle színe van

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 14.

kiváló árban és tartós, sokféle színe van

schgreta

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2015. november 30.

sajnos a Lovely termékekre általában jellemző hogy nagyon lassan száradnak és nem tartósak. nem éri meg.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2015. november 30.

wifey

2015. május 14.

Ez a tükörfény csak egy vakítás. Fényesnek fényes, de nem jobban, mint más jobb fajta lakkok. Ráadásul ezek a lehetetlen színek...valami zöldes rányalatot vettem meg, hát az a körmön valami undorító trolltakonyra hajaz. És nem is tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. május 14.

Vajdus23

2015. május 14.

A színe gyönyörű és különleges, ezért is imádom. Azonban a tartóssága a legrosszabb az összes lakkom közül. Már aznap kopni kezdett, és a harmadik napon már vállalhatatlan lett, és le kellett mosnom. De a fedése jó és az ára is kedvező.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2015. május 14.

Kiscsillag5

2014. március 8.

Gyönyörű színek, jó fedés, 0 tartósság. Fél napot sem bír ki. Kár érte! :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. március 8.

Gyönyörű színek, jó fedés, 0 tartósság. Fél napot sem bír ki. Kár érte! :(

GothicBeauty Blog

2013. szeptember 12.

Mind a három, elérhető színt nagyon szeretem belőle. Kicsit csíkoznak, de ügyes lakkozással ez elkerülhető. Tartósak, és két rétegben szépen fednek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. szeptember 12.

2013. augusztus 16.

Most szereztem be rózsaszínt. Üvegben nagyon szép, de kipróbálni még nem sikerült. Kíváncsi leszek a tükör hatásra.

dorcus89

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2013. június 25.

Óriási csalódás. Pedig olyan szépen indult. Rengeteg blogon olvastam az új lovely lakkokról, színekről. A rossmannban 3-400.- körül voltak, gondoltam veszek párat meglátjuk. Végül csak ez az egy tetszett meg, mint utóbb kiderült, szerencsére. A színe felkenve is csodás, belevaló, csillogós, fényes. De sajnos már másnap lepattogott a vége. Nekem ez nem fér bele, még ha pár száz forint is. Ez a pár száz forint is így kidobás, mert nem akarok naponta lakkozni. Na meg ha este kilakkozom a körmöm, nem akarom már reggel látni hogy csúnya. Azt meg kétlem, hogy valakinek erre van ideje munka előbb még, hogy csinosítgassa a körmeit.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. június 25.