Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely Night Paradise Foszforeszkáló Körömlakk
Ár: | 649 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: danna113, Módosítva: 2020. május 22.
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Sötétben foszforeszkáló körömlakk
3 színben kapható
2 színben van meg belőle. Ugyan nehézkes szépen és egyenletesen felkenni, de egyébként nagyon tetszik, szépek a színek és imádom az effektes lakkokat, mint pl. ezeket a világítós cukiságokat is :) Sajnálom, hogy limitált volt.

Elkerülte a figyelmem, hogy kizárólag műkörömre használható, de már ennek tudatában írom a véleményt. Fedőlakként kísérleteztem vele, és alváshoz készülve, leoltott lámpáknál feltűnt hogy világít. Először meg is ijedtem. :) Saját körmön tényleg nem túl tartós, de mint kiderült, nem is erre való szóval emiatt nem panaszkodom. 4 csillag, mert tényleg "világít", az meg nem a körömlakk hibája, hogy nem olvastam el, mi van ráírva! :D

Én is 200 Ft-ért vettem meg, fesztivál előtt tökéletes volt.
Egyébként rá van írva a kupakjára, hogy kizárólag műkörömre, úgyhogy aki a körmére festette, az ne is reklamáljon.
Igaz, hogy nagyon könnyen megpattant, és nem szép körömlakk finise volt, de tök jól világított a sötétben.
Ami meg lepattant, másnap újra kentem. Egyébként leszedni is egyszerűbb úgy, ha lepattintgatod a nagy részét, és a maradékot mosod le.

Én is 200 Ft-ért vettem meg, fesztivál előtt tökéletes volt.

200 Ft-ért vettem meg, de hogy minek... 3 rétegben is alig fed és nálam is foltos. Próbálkoztam vele, aztán lemostam, úgyhogy nem tudok nyilatkozni a foszforeszkálásról.

Csalódás ez a lakk. A fedése botrányos, 3 réteg kellett belôle még úgy is, hogy fehér alapra kentem, és így is kissé foltos maradt... Persze nem volt idôm annyit várni a rétegek közt, szóval kicsit buborékos is lett pluszban. Jól nézne ki pedig a sárga, tök jó nyári pasztell, de hát macerás vele bánni. A végeredményt nem is tudom másként leírni, mint "vajjal kikent tepsi" look. Amúgy sötétben valóban világít, de kb. ez az egyetlen pozitívuma, igazából nem ajánlom. Inkább egy sötétben világító fedôlakkot vegyetek, amit bármire rákenhettek szerencsétlenkedés nélkül.