Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely

Ár:   649 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   8 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: danna113, Módosítva: 2020. május 22.

Kiszerelés:   8 ml
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Sötétben foszforeszkáló körömlakk

3 színben kapható

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

bibi24

WaterLily

Bőrtípus: Zsíros
2017. december 26.

2 színben van meg belőle. Ugyan nehézkes szépen és egyenletesen felkenni, de egyébként nagyon tetszik, szépek a színek és imádom az effektes lakkokat, mint pl. ezeket a világítós cukiságokat is :) Sajnálom, hogy limitált volt.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 26.

mezespuszedli

2017. február 4.

Elkerülte a figyelmem, hogy kizárólag műkörömre használható, de már ennek tudatában írom a véleményt. Fedőlakként kísérleteztem vele, és alváshoz készülve, leoltott lámpáknál feltűnt hogy világít. Először meg is ijedtem. :) Saját körmön tényleg nem túl tartós, de mint kiderült, nem is erre való szóval emiatt nem panaszkodom. 4 csillag, mert tényleg "világít", az meg nem a körömlakk hibája, hogy nem olvastam el, mi van ráírva! :D

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. február 4.

Enkelenke

2016. szeptember 5.

Én is 200 Ft-ért vettem meg, fesztivál előtt tökéletes volt.
Egyébként rá van írva a kupakjára, hogy kizárólag műkörömre, úgyhogy aki a körmére festette, az ne is reklamáljon.
Igaz, hogy nagyon könnyen megpattant, és nem szép körömlakk finise volt, de tök jól világított a sötétben.
Ami meg lepattant, másnap újra kentem. Egyébként leszedni is egyszerűbb úgy, ha lepattintgatod a nagy részét, és a maradékot mosod le.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. szeptember 5.

Én is 200 Ft-ért vettem meg, fesztivál előtt tökéletes volt.

Nicu

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. szeptember 2.

200 Ft-ért vettem meg, de hogy minek... 3 rétegben is alig fed és nálam is foltos. Próbálkoztam vele, aztán lemostam, úgyhogy nem tudok nyilatkozni a foszforeszkálásról.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. szeptember 2.

silver

2016. április 20.

Csalódás ez a lakk. A fedése botrányos, 3 réteg kellett belôle még úgy is, hogy fehér alapra kentem, és így is kissé foltos maradt... Persze nem volt idôm annyit várni a rétegek közt, szóval kicsit buborékos is lett pluszban. Jól nézne ki pedig a sárga, tök jó nyári pasztell, de hát macerás vele bánni. A végeredményt nem is tudom másként leírni, mint "vajjal kikent tepsi" look. Amúgy sötétben valóban világít, de kb. ez az egyetlen pozitívuma, igazából nem ajánlom. Inkább egy sötétben világító fedôlakkot vegyetek, amit bármire rákenhettek szerencsétlenkedés nélkül.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. április 20.