Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely Pastel Pepper Körömlakk
Ár: | 650 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 8 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: csaxi13, Módosítva: 2020. május 22.
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Limitált kiadás
2 színben kapható
Mindkét árnyalat megvan ezekből a lakkokból. A pastel jelzőt én is kicsit túlzásnak tartom. Nagyon is élénk, nyári színekről van szó. :) Szépen fed, és nálam tartós is volt.

Mindent leírtak már előttem.
Élénk a színe, nem pasztell. Cukik a kis pöttyök benne, alappal végülis nekem tartós (3-4 napnál egy ilyen kategóriás lakk szerintem egyik sem bír többet).
Nekem egy rétegben is szépen fed, két rétegben nagyon szép.
A nyaralást juttatja az eszembe, olyan kis vidám :-)

Mindent leírtak már előttem.
Nekem egy rétegben is szépen fed, két rétegben nagyon szép.
A nyaralást juttatja az eszembe, olyan kis vidám :-)

Sajnos rögtönítélő bírósággá kell avanzsálnom, mert rosszabbul teljesít a lakk, mint szerettem volna. Nagyon-nagyon megtetszett ez a kis limitált széria, és nagyon vágytam a kis korallos árnyalatra, így hosszas keresgélés után sikerült egy szegedi Rossmannban találni egyet. Nagyon örültem neki, és tegnap este ki is próbáltam. Két rétegben kentem fel, plusz fedőlakkal is elláttam, mégis utat sikerült találnia magának, és most délután már le-lepattogzott a körmeim végénél. Aztán jött a feketeleves... egyszer csak mit látok? FELPÖNDÖRÖDÖTT a lakk... és ahogy megbirizgáltam, szépen, szabályosan le is tudtam húzni a körmömről. Ilyet én még soha nem tapasztaltam semmilyen lakkal... mint egy ócska matrica egyszerűen lejött. Nagyon sajnálom, mert iszonyatosan tetszik a színe, mesés a finise... de hát sajnos a legkisebb mértékig sem tartós.:( Mivel elrabolta a szívem a külcsín, ezért a 3 csillag, ha a tartósságot nézném, jóval rosszabb lenne a csillagozása.

Durva színe van, felkenve pont olyan, mint az üvegben. Aki szereti az extravagáns színeket, tökéletes választás. 1 rétegben is hibamentes, gyorsan szárad és nem állnak ki a "bors" darabok. (fedés azért kötelező)

A kék verzió van meg belőle, a színe nekem nem igazán pasztell, szerintem az ennél világosabb,de ettől még szép. A borsos darabkák remekül mutatnak. Minimum két réteg kell belőle, hogy jól mutasson, és sajnos hamar pattogzik, pár napot bír csak ki. A nem hétköznapi finish miatt kap négyest.

Nekem a világoskék van meg, de sajnos nálam rettenet lassan szárad. Lehet, hogy az alaplakkal van gond, letesztelem majd anélkül is. Egyébként nagyon cuki darab :)

Pár hónapja vettem meg, először a kéket, majd a barackszínűt is. Nem tartom kifejezetten pasztellnek a színeket, mert elég élénkek és feltűnőek, de sebaj. Nagyon szépek, épp megfelelő mennyiségű borsdarabka jut a körömre és elég hamar is szárad a lakk. Akár 1 rétegben is fed, de 2-vel sem kell a végtelenségig várni, hogy megszáradjon. Tehát jó kis termék ez.:) Noha nem mostanában használtam, de emlékeim szerint annyi a hátránya, hogy nagyon hamar elkezd kopni, lemosni viszont a borsdarabkák miatt iszonyat nehéz. Természetesen elképzelhetőnek tartom, hogy ezt egy jó alap- és fedőlakk kombóval orvosolni lehet, mindenesetre emiatt levonok 1 csillagot.

Képen látható színt birtoklom és magát a külcsínyt imádom. Elég borsdarabka kerül a körmökre, alapszín is erős, elég 2 réteg, viszonylag gyorsan is szárad, nagyon különleges a végeredmény. Viszont nekem is csak 2 napot bírt ki a körmeimen,vége mindig lepattogzott hiába a fedőlakk is ezt nagyon sajnálom mert nem szeretném 2 naponta festegetni a körmömet ezért ritkán használom :( De azon a 2 napon mindig nézegetem a körmömet,nagyon tetszik csak a tartósság lenne tovább :-/

Egy újabb kellemes csalódás a Lovely-ban. Tavaly már félig-meddig híve lettem a márka körömlakkjainak köszönhetően a Baltic Sand termékeknek, úgyhogy amikor megpillantottam ezt a limitált kiadást, nem sokat haboztam a narancsos árnyalat beszerzésével kapcsolatban. :) Az ecsete nagynak mondható,de mégsem túl bumszli (és szerencsére nem is olyan össze-vissza álló szálú, mint a tavalyi Rio lakkoké), egy-két könnyed mozdulat és már készen is lakkozás. Két rétegben fed igazán szépen és mutat igazán jól, egy rétegben hamarabb véltem felfedezni a kopás jeleit is. Gyorsan szárad, úgyhogy bár nagy tapasztalattal rendelkezek ilyen téren, de ezúttal nem sikerült belenyúlnom (hurrá!). Tartósságát tekintve az én körmeimen 2-3 napot bírt ki vállalható formában, ma viszont muszáj volt már lemosnom, mert a lepattogzás egyre nagyobb méreteket kezdett ölteni a körmeimen. Hozzá kell tenni,hogy a legtöbb lakkom ennyi időt bír csak ki rajtam, úgyhogy ez a 2-3 nap másnál szerintem simán lehet több is. A lemosással egy kicsit meg kellett küzdenem, mert a kis "borsszemek" roppant ragaszkodóak voltak, de nem volt vészes.
Összességében meg vagyok vele elégedve, mutatós darab (nem kell fedőlakkokkal vesződni, önmagában is érdekes) és még csak nem is drága, nekem eddig bevált. :)

A korallszínűt vettem meg, tulajdonképpen nem körömlakkért indultam, de annnyira cuki volt a kis üvegcsében, hogy muszáj volt megvenni. A pastel-jelzőt nagyon indokolatlannak érzem, nagyon is élénk, vibráló szín, de ez nem baj. Olyan, mintha 10 kicsi katica ülne a körmeimen, imádom :D Egy réteg is bőven elég, és a tartóssága sem rossz, inkább átlagosnak mondanám (3 napig vállalható,utána már ráfér az igazítás). Kicsit nehezen szárad, de ez egyébként igaz az ugyanilyen pöttyös csak más márkájú lakkjaimra is. Pont elég pötty van benne egyébként, nem kell úgy vadászni őket az üvegből. Szerintem összességében szerethető, klassz kis tavaszi lakkok, én mindig jókedvre derülök ha meglátom a körmeimen:)