Ezt a terméket már nem gyártják!

Lovely Pearl Base Bázis Lakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Rossmann | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: miomio, Módosítva: 2020. május 22.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | Rossmann | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
A kiválasztott bázis körömlakkszín hatásos háttere lesz a gyöngyöknek.
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nem szoktam rá gyöngyöket rakni. Két rétegben jó , nekem viszonylag tartós ( főleg az essence lakkokhoz képest )

Én is sima lakként használom. A zöld (Nr. 3) és a kék (Nr. 6) van meg. Mind a kettő nagyon szép szín. Két réteg kell belőle, de fedőlakkal sem igazán tartós. Bár nálam általában minden lakk 2, maximum 3 napot bír ki...

Én sima lakknak használom, egy szép, erős pink árnyalata van meg. Az ecsettel elégedett vagyok, elég széles, de könnyű vele felvinni és szépen elteríteni a színt. Nem volt gondom a száradással, 2 rétegben kentem fel, úgy nagyon szépen fedett, és így nem csíkos (egy rétegben talán egy kicsit az volt, meg nem volt elég mély a színe).
A tartósságát még tesztelem, de egyelőre megelőlegezek egy ötöst. :) 250 Ft-os leértékelt áron remek vételnek tűnik.
Update: A tartósság-teszten is átment. Három napig gyönyörű volt, még kopni sem kezdett. A negyedik napra beadta a kulcsot, de nekem ez teljesen megfelel. :) A lábamon pedig heteken át tart.

Munkámból kifolyólag elég sokat fertőtlenítem a kezem,de ez a kis középkategóriás lakk mégis bírta a strapát: -) Akciósan vettem,de az első használat után rohantam még 3-4 színt betárazni belőle,mert már !!!1!!!!! rétegben is iszonyatosan tartós és jól fed,nem csíkozódik,nem pattog le,könnyen szárad. A régi Lovely lakkokat nem szerettem de ezek az újakat imádom!!!!

Nekem a türkiz-kék színű van meg. 3 réteg kell hogy egyenletes legyen a fedése. Fedőlakkal pár napot simán kibír. A gyöngyök viszont hamar lepotyognak.

A mentás árnyalatot vettem meg. Borzalmasan csíkoz, csalódtam, mert az előző lovely lakkom nagyon jól teljesített. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert aznap lemostam. Legalább a színe nem rossz.

A lovely lakkokhoz képest ez nagy csalódás volt, pedig eddig nagyon szerettem ezt a márkát. Az első réteg mintha olajjal lett volna bekenve a körmöm, úgy szaladt szét... három réteg kell, hogy fedjen, majdnem sírtam amikor megláttam, hogy mit tud, és még csak nem is tartós. :(
Vettem hozzá gyöngyöket is (a vegyeset), először bénáztam a "felkenéssel" a széle gyorsan le is jött, de másodjára már "rutinosabb" voltam és jó alaposan belenyomtam őket a lakkba. Utána pedig fedőlakkot vittem rá. A második napon pedig az addig lepotyogott gyöngyök helyére színtelen lakkot raktam és abba nyomogattam bele a gyöngyöket és ismét kapott egy színtelen réteget. Az a része rendben van. És legalább elfedi az alaplakkot...

Borzalmas. Akciósan vettem, hogy egynek jó lesz. Jó, ennyi pénzért nem várok sokat, de volt már ennél jobb Lovely lakkom is. Alaplakkra három réteg kellett belőle, hogy fedjen normálisan. Egy-egy körmömre a gyöngyöcskék is felkerültek. Soha nem akart megszáradni, órákkal később is elcsúszott az egész, pedig a rétegek felvitele között megvártam, hogy megszáradjon az előző, de valahogy nem jött össze. Tettem még egy próbát, akkor sem sikerült. A gyöngyöket talán műköröm ragasztóval lehetne nagyon jól a helyükre illeszteni, hogy ott is maradjanak... Elteszem, később ha lesz kedvem szórakozni megint, akkor előveszem, de nem fűzök hozzá nagy reményeket ezek után.
(Pupa kaviáros szettem van, kék színben. Az 4 napig bírja, nincs gond a felvitellel, a lakkal, semmivel. Aki jó, tartósabb és szép kaviáros manikűrt szeretne, annak azt ajánlom.)

nekem is a mentazöld van meg. Én imádom. Csak 2 rétegben fed rendesen de 1 hétig bírja.

Nessy. Nekem is a mentás árnyalat van meg, bár igaz nehezen száradt meg de már két napja a körmeimen van és csak ici-pici kopásokat látok rajt.Nekem tetszik.Biztos,hogy újravenném. 5/5*