Lelőhely: Lush márkaboltok, online

Lush All Good Things Parfüm

Hozzáadva 2018.05.16.by

Creme Brulee

10 ml és 30 ml

"Add át magad ennek a gazdag, érzéki és füstös illatnak, melyet csupa jó dologból kevertünk ki. Egyszerre keserű és édes, mint amikor két ember útja elválik egymástól, de ugyanakkor új lehetőségek is megnyílnak előttük. Olyan, mint jókedvűen, spiccesen lebotorkálni egy alagsori lépcsőn, a vattacukor és a feketebors illatfelhőjébe burkolózva."

11 990 Ft és 21 990 Ft-tól

2020.11.12. 10:55

Vakvásárlás volt, de nem bántam meg. Tartós , kényelmes illat enyhe maszkulin felütéssel, de kifejezetten női illat. Azoknak ajánlom , akik önmagukban szeretik a tiszta illóolajokat is, vagy bírják a töménységüket, mert a szintetikusságot nélkülözi , de korántsem niche- kategória. Komfortos illat hűvös , szaladgálós napokra, de nyári estéken is el tudom képzelni . Tartós, nem csalódtam . A Lush ügyfélszolgálat pedig nagyon készséges és kedves!

Utoljára szerkesztve: 2019.09.17. 10:51 - 2019.09.17. 10:48

Az illata csodálatos de használhatatlan mert kiütéses lettem tőle, úgyhogy van egy elado All Good Things parfümöm.

2018.11.09. 06:26

A legjobb Lush illat szerintem, majdnem teljesen természetes összetevőkből. Nagyon erős füstbomba indítás után kb. egy fél órával fűszeres, vaníliás, egész napos finomsággá válik. Sok arcát mutatja meg a bőrön, nem lehet ráunni.

Utoljára szerkesztve: 2018.01.22. 14:32 - 2018.01.22. 14:29

Kifejezetten nem jönnek be a füstös illatok általában, de a 'vattacukros' és különösen a 'borsos' a leírásból felkeltette az érdeklődésemet. Sajnos ezek túl halványak nekem, a cédrus nagyon erős benne, és a füstös jegyek ráerősítenek. Nekem fejfájdító. Viszont tényleg nagyon tartós.

2017.04.27. 15:23

Mikor a Lush bejött Magyarországra voltam a boltjukban a körúton és vettem 1-2 terméket, de arra sem emlékszem mik voltak pontosan, olyan régen volt. Azóta annyi márka jelent meg a piacon, hogy róluk elfeledkeztem és másfele fordultam. Aztán itt újra és újra belebotlom a márkába és annyi jó véleményt olvastam a termékeikről, hogy felírtam a "to do" listámra egy Lush üzletlátogatást. Ez ma megtörtént. Végtelenül kedvesek voltak velem a boltban, az egyik eladólány bevezetett a Lush világába egy kis bemutatóval, kipróbáltunk a kézfejemen több terméket is, vásároltam is egy hajápolót, kipróbálásra kaptam arclemosót és a csuklómra parfümöt, ezt, az All Good things-et. Figyelmeztettek, hogy erős az illata és majd később nagyon más lesz, vattacukros, édes. Aztamindenit! Még hogy erős?! Egyetlen fújás elkísért egész nap, folyamatosan illatozott a csuklómra fújt kis mennyiség, de valami brutál módon erős illata volt, engem kifejezetten zavart. Itt mindenkinek nagyon tetszik és én ezen nagyon megdöbbenek, mert rajtam nagyon szúrós volt, nagyon füstös-füstölős, keleties-szantálos-cédrusos. Kicsit férfias is. Kicsit meg valami szúnyogriasztós szag is áradt belőle. Kardamomot is érzek benne és teát. Az összetevőket nézve nem tudom ezeket honnan szedem...Indiai és arab világot idéz nekem.Ahogy hazaértem le kellett mosnom, de nem jött le, beitta a bőröm és még most is érzem rajta, bár lényegesen halványabban persze és most egy kicsit tényleg vattacukros. Meg borsos. És egész kellemes lenne...de még kiérzem belőle azt az illatot is, amit egész nap árasztott. Egyszerűen nem esik jól és nem tetszik. Lehet, hogy csak rajtam nem működik. Adok neki egy plusz csillagot, mert ennyire tartós és hát a különlegességét nem lehet tőle elvitatni.

Utoljára szerkesztve: 2017.12.15. 13:55 - 2017.02.06. 19:59

Ma a blog miatt tettem egy kiadós Lushos kiruccanást, mivel az olvasók CF parfümöket "követelnek". :D Már nagyon sok márkát kipróbáltam, és több kedvencem is lett már az utóbbi időben (Accorelle Tiaré, Farfalla Nuvola), mióta erre a témára ráfeküdtem, de ez az egyik - ha nem a - legjobb eddig.Nagyon kellemes az illata. A kis papíron is tetszett, finomnak tartottam, de amikor a végén a két befutót a jobb (All Good Things) és bal (Karma) kezemre fújtam, már ő ízlett jobban nekem. Mire hazaértem, pedig egyértelmű lett, hogy legközelebbi látogatásomkor ő jön majd velem haza. Az egyik kollégámnak, nővéreméknek, az apukámnak, de még a kutyámnak is ez tetszett a legjobban. Miután hazajöttem, le sem tudtam magamról vakarni a kis ebemet, egész este a csuklómat szagolgatja, és láthatóan bejön neki ez az illat. Ha a másik kezemen a Karmát tartom oda, elfordul és visszajön ehhez. Szerintem ha már a kutyám is a profi orrával erre szavaz, akkor biztosan tud valamit ez a parfüm. Én is folyamatosan szagolgatom mondjuk, furcsa, de kicsit tényleg addiktív ez az illat, sosem elég belőle. :)Első fújásra valóban sok (de szinte minden parfüm), viszont a szív és az alapillata annyira finom, hogy egyszerűen nem tudom nem megvenni. :)