ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Juniperus Communis (Juniper) Oil

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Közönséges boróka olaj. A kozmetikumokban gyümölcsének és fájának a kivonatát és olaját egyaránt használják. A CosIng besorolása szerint a borók különféle formái illatanyagként használtak. A Wikipédia szerint a boróka gyógynövény és a boróka teának vizelethajtó, emésztést serkentő, vesekőoldó, epekőoldó hatása van.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.