Tusfürdők

Alverde Cellulit Elleni Testradíros Tusfürdő Citrom és Rozmaring

4.3
Hozzáadva 2019.05.16.by

réka

Az Alverde cellulit elleni testradíros tusfürdő finom szemcséi gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket. A hatékony természetes összetevők és az értékes olajok láthatóan simává varázsolják a bőrt.

2018.11.10. 05:34

Abszolút kedvenc! Illatában, teljesítményében, árában verhetetlen! Edzések utáni tusolások alkalmával egy cellulitisz kezelésre szolgáló kefével, körkörös mozdulatokkal használva a legjobb amit a bőrnek adhatunk.

2018.02.12. 19:38

Oda vagyok az illatáért. Sajnos a narancsbőrre nem vált be, mint ahogy szerintem más termék sem ha nincs meg a megfelelő táplálkozás és mozgás. Ennek ellenére nagyon jó testradír.

2017.04.23. 20:46

Imádom! Nem narancsbőr ellen használom, hanem radírozásra és arra nagyon-nagyon jó! Használat után pihe-puha lesz a bőr. Az illata kellemes, friss.

Utoljára szerkesztve: 2017.01.23. 15:58 - 2017.01.23. 15:58

Szinte mindent kipróbáltam már ebből a termékcsaládból, mert imádom az illatukat. Nagyon szerettem vele zuhanyzás közben radírozni, többet is elhasználtam. A cellulitiszre szerintem ezek a kencék nem nyújtanak megoldást, legalábbis az enyémre biztosan nem. Ha valaha még találok, tuti veszek. :)

2016.11.24. 18:21

Az illata nagyon kellemes és használata után puha lett a bőröm. Azt, hogy cellulit ellen mennyire használt inkább hagyjuk. Nekem semennyire, de akkoris szerettem használni.

Utoljára szerkesztve: 2016.08.22. 09:53 - 2016.08.22. 09:52

Mivel a krém teljesen bejött nekem (igaz, nem kellett sokat küzdenie, mert szinte alig volt mit kezelnie), gondoltam veszek egy ilyet, mert láttam az Alverde hivatalos, német nyelvű facebook oldalán, hogy ezt kivonják a forgalomból, úgyhogy még gyorsan beruháztam egyre. Nekem nagyon bejön ez is. Kellemes, frissítő, hűsítő. Viszont gyorsan fusson az utolsó darabokért az, aki szereti. :)