Romanadvoratrelundar
"A préselt kondicionáló a friss eper- és narancslé segítségével lágyítja és teszi ragyogóvá a bőrt, az agávészirup pedig segít megtartani a nedvességet. Természetesen a préselt változat sincs híján a vanília, a muskotályzsálya és a levendula ínycsiklandóan tejturmixos illatának, mely öblítés után is hosszan elkíséri a hajad. Mostantól nem jelent problémát, ha szeretnéd elvinni a kedvenc kondicionálód a konditerembe vagy a nyaralása...ahova csak akarod. Miután samponnal hajat mostál, nedves tenyeredben dörzsöld össze ezt a rózsaszín tömböt, majd az így keletkezett kondicionáló krémet vidd fel a hajadra. Ha még hatásosabb hidratálásra vágysz, dörzsöld a tömböt egyenesen a hajadra, majd öblítsd le és élvezd a lágy és puha ragyogásért."
2024.12.17. 01:17
Az illata jó, viszont nagyon kemény, és nehéz felvinni a hajra, sokáig kellett dörzsölnöm, hogy a hosszú hajam mind lefedjem. Nem tudom, hogy a boltokban vagy online ezt kihangsúlyzzák-e, viszont ezt leginkább normál és vékony szálú hajra találom megfelelőnek, akinek festett, szőkített, száraz, vagy bármilyen kezelt haja van, annak édes kevés. Az igaz, hogy nem nehezíti el a hajat, de a hidratálás is kevesebb. Az illata édes - kellemes, de nem émelyítő, egy bizonyos idő után már nem is igazán maradt illata a terméknek. Sokáig elég, szinte idegesítően sokáig - már nagyon untam, de elhasználtam.
2021.07.28. 12:15
A megszűnt (pedig bevált :( ) Jungle helyett vettem. Nekem a Jungle valamivel jobb volt, bár száraz a hajtípusom, de ennyi krémességet mégsem kíván. Nem nehezíti el a hajam, nem ragad tőle, de mégis a Jungletól jobbnak éreztem a tapintását. Mindenesetre ez marad, most ezt fogom használni. A használatával nincs gondom, mert nem húzogatom a hajamon, hanem fürdés előtt egy részt lereszelek belőle, kicsi meleg vízben feloldom és így viszem fel a hajamra. Jobban kontrollálható, hová jusson, és jobban kezelhető. A samponkoronggal egyébként ugyanezt teszem.
2021.07.05. 16:29
Pozitívum: -jó illata van-szembe kerülve nem irritál-puhává varázsolja hajat-sokáig elég-csomagolás mentesNegatívum:-sokszor kell végighúzni a hajamon, hogy használjon
Utoljára szerkesztve: 2021.05.23. 07:51 - 2021.05.23. 07:51
Az American Cream illat az egyik kedvencem a Lushtól, úgyhogy amikor új balzsam után kellett néznem, nem is volt kérdés, hogy ez fog velem hazajönni. Használtam már előtte a flakonos American Cream kondicionálót, és imádtam, de a derékig érő dús hajamra sajnos nem egy olcsó mulatság kéthavonta újravenni. Hatásában (és illatában) nem marad el a hagyományos testvérétől, nekem ugyanolyan szép és puha tőle a hajam. Február közepén vettem azt a tömböcskét, amit éppen használok és kb. a fele fogyott el ennyi idő alatt, heti háromszori használattal. Úgy szoktam felvinni, hogy kicsit bevizezem, forgatom a tenyeremben, mint egy szappant, és az így keletkezett "krémet" masszírozom bele a hajamba. A régebbi szilárd kondicionálókkal ellentétben ez tényleg működik úgy is, ha csak a hajamon húzgálom, de jobban látom, hogy mennyit használok, ha fent említett módszerrel viszem fel. Csomagolásmentes, gazdaságos, isteni az illata - nekem a csodaszer kategória.
2021.04.23. 18:33
Legjobb!!! Nem nagyon használtam eddig hajbalzsamot vagy kondicionálót, de ő mehozta a kedvem, próbálgattam klasszikus balzsamokat meg kondicionálókat de jobbat még nem találtam. Az illata nagyon finom, szép selymes puha hajat varázsol, és sokág tart. Meg ugye csomagolásmentes. Kissé fura, úgy tűnhet hogy nehezen oldódik de jól bele lehet dolgozni a hajba kis gyakorlás után.
2021.03.09. 08:53
A jungle megszűnése után vettem meg ezt. A hatása kiemelkedő, nagyon puha és hidratált utána a hajam, de nem nehezíti el. A használatát meg kell tanulni, ugyanúgy mint a többi szilárd balzsamnak.