Tusfürdők

4.5
Hozzáadva 2021.09.06.by

mafalda

200 g

"Ha a szenzációsan puha bőr szíved legtitkosabb vágya, ezzel a pucér tusfürdővel megszerezheted. Garantáltan reménytelen szerelembe esel az édes vaníliaabszolút és a melengető benzoé krémes eljegyzésének érzésével."

2020.03.23. 23:30

Isteni illata van, kulonleges allaga, szappan letere edeskremes, puha. Irtoan dragallom, ezert nem veszem ujra, s ezert csak 4 csillag. Kulonleges furdoelmenyt okozott :)

Utoljára szerkesztve: 2019.12.06. 16:29 - 2019.05.13. 12:15

Update: Kb 100x használtam, de pár kis darab megmaradt, azokat beleraktam egy üres flakonba, felöntöttem vízzel, felráztam, és úgy kitartott még kb egy hónapig. Szóval durván 130 használatra volt nekem elég, ami 26,5 Ft/fürdést jelent. Érdemes amúgy kisebb darabokra felvágni mert elég nagy és az elején kényelmetlen használni. Csomagolásmentes tusfürdőt kerestem ami nem sima szappan és nem szárítja ki a bőrömet. Néhányszor használtam eddig és tényleg nem szárít, nem olyan mint egy szappan ami az összes zsírt leszedi a bőrről, de jól tisztít. Elég puha, én csak megdörzsölöm a tenyeremmel, megforgatom párszor és az elég egy fürdéshez mert ha végighúzom a bőrömön sok lejön belőle, csak pazarlás lenne.Az ára kissé borsos, de állítólag 2-3 flakon tusfürdővel egyenlő egy tömb, strigulázom hányszor használom aztán ha elfogyott jelentkezek még 😀