Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Hozzáadva 2020.05.29.by

Bojca

75g

Megújult összetétel!

"Mindenkinek nagyon jót tesz, akinek érzékeny a bőre. Puhítja, hűsíti és nyugtatja a kipirosodott bőrt. A méz, a tengeri moszat és az aloe vera lágyít és nyugtat, miközben az olívaolaj táplálja a bőrt. A rózsakivonat és a friss rózsaszirmok csökkentik a bőrpírt, a rozmaringolaj pedig regenerál. Mindezt kaolin, darált mandula és kölespehely tarja össze – így amikor lemosod az arcpakolást, gyengéden át is radírozod a bőröd, és megszabadulsz az elhalt hámsejtektől."

2022.04.29. 13:16

Pattanások (acne)

Én nem értem a pozitív véleményeket. :') Igaz, hogy elvileg öntartósító, de biztos, ami biztos, hűtőbe rakom. Olyan betonkemény, mint a fene. Nem tudom felkenni a fejemre, több potyog a földre v. a tükörre, mint amennyi a képemen marad. Tíz percig tart fölkenni, lemosni is sokáig. A bőrömet szárítja, kipirosítja. Ahogy szárad, szintén potyognak le a bőrömről a darabok, pedig nyalván nem végzek testmozgást közben. Katasztröfi. :(

2021.09.03. 18:38

Vízhiány

sajnos eddig mindig megromlott a lejárati ideje előtt. Először az eladó ajánlotta hatalmas lelkesedéssel, akkor megvettem, másodjára is adtam egy esélyt neki, de nagyon savanyú szaga lett újra, pedig hűtőben tartottam! :(Egyébként kellemes volt, a nagy algadarabok egy picit furák benne, illetve főként nyárra tudnám elképzelni, télen a hűtőből kivéve nagyon kellemetlen élmény! :D

2021.02.06. 03:51

Szépen végzi a dolgát: tisztít és nyugtat, mindig üde tapintású utána bőröm. Viszont már kétszer is előfordult velem, hogy megromlott, mielőtt elhasználtam volna. Nem vagyok rendszeresen maszkot használó, de az érzés, amikor izgatottan kikapom a hűtőből, hogy most eljött a maszk ideje, és látom, hogy penészes szinte az egész felülete a kencének - nos, az elszomorító. Tanultam ebből a tapasztalatból, és legközelebb öntartósító maszkot szerzek be a márkából. Hosszabb távra praktikusabbnak tűnik.

2020.08.18. 07:43

Túlérzékenység

Be kell vallanom, hogy én ezzel a márkával nagyon elfogult vagyok a környezettudatosság miatt. :) Nekem nagyon tetszett és mindig újra veszem ha márkabolt közelében járok. Ennek a terméknek számomra tisztító, egyben hidratáló a hatása.

2019.05.21. 13:15

Pattanások (acne)

Nem rossz,tiszta és friss lett az arcbőröm,de azért nem csodaszer,Viszont vigyázni kell vele mert hamar romlik és szigorúan hűtőben legyen!Hajlamos penészedésre.

2019.05.20. 14:51

Normál bőr
Pattanások (acne)

Számomra nem ez a Lush legjobb arcpakolása. Az eladó hölgy ezt ajánlotta az érzékeny arcbőrömre, de nagyon nem vált be. Amíg az arcomon volt a pakolás bizsergetett, miután pedig lemostam azzal szembesültem, hogy égő vörös lett a bőröm. Maradok a Don't Look At Me-s pakolásuk mellett.