Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
ur.isten.ne.mar
Limitált karácsonyi kiadású színezett ajakbalzsam arany csillámokkal, konyak, grapefruit és citrom ízzel.
2012.11.17. 18:19
A színe nekem nem igazán tetszik tetszik, de ha "higítom" egy kis ajakápolóval nem rossz.
2012.07.29. 22:13
Én nagyon szeretem, nagyon szép, különleges színe van, az arany csillámok pedig jópofák. :) Szárítani nem szárít, ápolni nem ápol, de nem is árt. Szolidabb sminkekhez szoktam használni. Az árával viszont nem voltam kibékülve, szerencsére olcsóbban vettem. :D
2012.06.12. 15:50
Imádom, nagyon szép színe van, én úgy használom, hogy belenyomom a cukrokat (vagy leeszem :D) és úgy már nem zavar. Vagy önmagában, vagy ajakápolóra szoktam tenni.
2012.02.03. 13:16
Színe, illata szuper, bár én inkább ajakszínezőnek mondanám. (nem véletlen lip tint)
2011.12.29. 15:21
a tetején az arany csillámok picit zavaróak, de ha leszedi az ember szép színe van , finom illata, jól hidratál.
2011.12.22. 20:20
Tél típus vagyok, úgyhogy nekem az arany csillámok nem állnak jó, de egyébként szerintem nagyon szép és ünnepi a színe. Amúgy a hatását a Honey Trap-hez tudnám hasonlítani, amit itt nem szoktatok szeretni, de nekem nagyon bevált.Az illata is isteni :)