KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Ezt a terméket már nem gyártják!

Lush Double Choc Színezett Ajakbalzsam
Lush Double Choc Színezett Ajakbalzsam

Lush

Lush Double Choc Színezett Ajakbalzsam

  (1 vélemény)
Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Lush márkaboltok, online   Bőrprobléma:   --


A krémet és az összetevőket feltöltötte: bejus89, Módosítva: 2014. szeptember 30.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Lush márkaboltok, online
Kategória:   Ajakápolók
Bőrtípus:   Minden
Bőrprobléma:   --

TERMÉKLEÍRÁS

A Double Choc vegán, azaz kizárólag növényi anyagokból készülő termék. Az ajkakat szuperpuhává teszi és azzal a különleges ízkompozícióval ajándékozza meg,amelyet fekete melaszból, kakaóból, vaníliából és fair trade porcukorból kevertek ki. Természetesnek ható színét a mogyoró és brazildió olaj adja. Az extraszűz kókuszolaj pedig lágyít és hidratál.

ÖSSZETEVŐK (INCI)

hirdetés
bejus89   

Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 25-34
2014. január 27.

Remekül hidratál és valóban puhábbá teszi az ajkakat! Nagyon finom illata van, imádom! :)

(1)    Hasznos vélemény?    Házirendellenes
Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. január 27.

Remekül hidratál és valóban puhábbá teszi az ajkakat! Nagyon finom illata van, imádom! :)

(1)    Hasznos vélemény?    Házirendellenes

Fontos hatóanyagok a krémben

Hidratálók: Glycerin

Összetevők megmagyarázva

Kókuszolaj, melyet emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni.

Nem szabványos INCI név. Jelentése: fekete melasz. A Lush a fekete melaszt a finom, édes íze miatt teszi az ajakápolóiba.

További info a LUSH oldalán.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Kakaóvaj. Emészthető természetes zsíradék, melyet a kakaóbabból nyernek. Enyhén csokoládé szerű íze és aromája van. A kakaóvaj emollient anyag, mely polifenol antioxidánsoknak is gazdag forrása. Kémcsőben végzett (in vitro) kutatások szerint segít a bőr rugalmasságának és az egészséges kollagén termelésnek a fenntartásában. A közkeletű hiedelemmel szemben azonban nem használ a striák ellen.

Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki. Édeskés illatú, puha, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító (emollient) összetevő és antioxidánsok (A-, E- és F-vitamin) gazdag forrása. A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.

Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.

A hivatalos gyüjtőelnevezése azoknak az ízesítő anyagoknak illetve anyagkombinációknak, melyeket a gyártók azért tesznek az adott kozmetikumba, hogy annak ízt, aromát adjanak. Ilyen íz lehet pl: kókusz, sárgarépa, alma, fahéj, stb... Az összetevő általában 0,5 és 3 % közötti koncentrációban használatos. Elősorban a szájban vagy annak környékén használatos termékekben (pl. ajakápolók, fogkrémek) találkozhatunk az összetevővel. 

Glycerin h 0 0

Vízmegkötő. Állati és növényi zsírokban egyaránt megtalálható, bőrazonos (skin-identical, azaz a mi bőrünkben is megtalálható) anyag. Kivonható természetes anyagokból, de előállítható mesterségesen is. Rendkívül jó vízmegkötő, a bőrön használva képes kivonni a vizet a bőr alsó rétegeiből, növelve ezzel a bőr felszíni rétegében található vízmennyiséget. A túl sok (vagy tömény) glicerin azonban szárító hatású lehet, mivel a bőr felső rétegeiből a víz könnyen elpárolog (transepidermal water loss). Éppen ezért a glicerint (és más vízmegkötő anyagokat is) mindig más lágyító (emollient) anyagokkal kell kombinálni.

Az összetevőnek még nincsen leírása.
Az összetevőnek még nincsen leírása.

Nem szabványos INCI név. Jelentése: fekete csokoládé.

Az összetevőnek még nincsen leírása.
Az összetevőnek még nincsen leírása.
Az összetevőnek még nincsen leírása.
Az összetevőnek még nincsen leírása.

Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene) ). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. A bőrön alkalmazva allergiát (contact dermatitis) okozhat az arra hajlamosaknál, így jobb kerülni, csaknem az összetevőlista utolsó helyeinek egyikén áll.

SHOP

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.