Fürdőtermékek

4.5
Hozzáadva 2017.04.19.by

soakau

30 g

A kamilla és a levendula olajai hatásos álomcsalogatók, a gyömbér, a szantálfa és a jázmin pedig csodálatos illatával beburkol a kellemes közérzet ködébe.

2015.05.27. 20:08

En imadom a kadban aztatni magam es szeretem a furdos termekeket. Jo valasztas, biztosan ujra fogom venni, kellemesen nyugtato levendula illata van, es felbe lehet torni, 2 furdesre is eleg. Kis viragdarabkak jonnek le rola ahogy elolvad, ezeket en is kihalasztam hogy ne ragadjanak a hajamba. Ha van egy szabad felorad a kadban, probald ki, nem kell hidratalni utanna, a novenyi olajak megteszik a hatasukat. Nagyon jooooooo..

Utoljára szerkesztve: 2014.02.28. 23:19 - 2014.02.28. 23:17

Nekem nagyon tetszett, tényleg nyújt egy kis luxus érzetet. Tavaly januárban vettem féláron, és csak most használtam fel, ezért tartottam egy kicsit tőle, hogy már nem lesz az igazi. Szerencsére nagyon szépen oldódott, az illata nem volt túl intenzív, de ez valószínűleg annak köszönhető, hogy hosszú ideig várt a sorára.Nem a vízbe dobtam, hanem, mivel nincs benne pezsgőanyag, a kádban szépen magamra kenegettem, és a bőrömről oldódott bele a vízbe. Nem egészen tejfehér, átlátszatlan, illatos vizet eredményezett, jól esett benne ejtőzni. A bőröm finom puha volt utána, de nem olajos-érzetű.Kioldódott belőle néhány virág, szerintem ezek nem nyújtanak igazán szép látványt, ezért hamar kihalásztam mindet.Az ára miatt nem adok 5 pontot, fél áron megérte, de szerintem teljes árat, ahogy más fürdőgolyóra sem, erre sem fogok kiadni.