Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Angel9377
Színpompás fürdőgolyó vidám, fűszeres, citrusos illattal
Válaszd ezt, és pszichedelikusan örvénylő, habzó színáradat szórakoztat majd a gyömbértől, borstól és citromtól illatozó vízben. Egyszerűen csak dobd be e pompás bombát a meleg fürdőbe és csodáld, ahogy magja pezsegve feloldódik és sokszínűvé változtatja a vizet. Fűszeres, citrusos illata lelket önt beléd, a citromolaj felderíti a kedved, a melengető gyömbér és bors pedig fokozza a vérkeringést.
Vegán
2017.04.25. 16:11
A habfürdő változatát vettem meg, csalódás volt. Nagyon-nagyon nehezen oldódott, alig lett hab és a bőrömet is nagyon szárította. Két hete vettem és elvileg még 1 évig felhasználható lett volna, úgyhogy nem ez volt a probléma..
Utoljára szerkesztve: 2016.02.03. 11:32 - 2016.01.31. 20:20
Habfurdo formajaban meg lehet kapni! Mivel epp most szalltam ki a kadbol, meg friss az elmeny, tehat. A habfurdo egysegesen narancsos-pirosas szint ad a viznek, es a szokasos habtengert. Szaritani nem szaritott, de valoszinuleg azert, mert tettem pluszban kokuszolajat a vizbe. Az illata valoban tipikus lush illat :) Jo kis habfurdo, megszokott minoseggel es arban, es ugy tetszik a neve :D De ujravenni valoszinuleg nem fogom.
2014.09.13. 17:10
Tipikus Lush illata van, amit valaki szeret, valaki nem, nekem bejön. A színek nem meglepik,mint néhány másik golyóban, de így is megvan a fürdőélmény. Kicsit szárít, de a sok szín, illat, pezsgés kárpótol. Szép nagy darab, biztos el lehetne törni, de én egy darabban használtam el.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.