Lush Let The Good Times Roll Testpermet
Ár: | 7600 Ft | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | 200 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Lush márkaboltok, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: sammy, Módosítva: 2020. július 30.
Kiszerelés: | 200 ml | |
Lelőhely: | Lush márkaboltok, online | |
Kategória: | Parfümök | |
Ne kukoricázz, inkább próbáld ki ezt az ínycsiklandó aromát. Szeretni fogod, ha szereted:
- A karamellás pattogatott kukorica illatát.
- A Let The Good Times Roll friss arctisztítót.
- A vajat.
h
Limonene
Linalool
i
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Imádom, imádom, imádom! Nagyon szerettem a Nana tusfürdőt, de mivel az megszűnt, úgy éreztem, hogy nem tudok enélkül az illat nélkül élni.
Szupertartós, szívmelengető illat, rajtam leginkább fűszeres vanília némi karamellával megbolondítva. Tökéletes hűvösebb időre, nekem ő a kedvenc téli illatom. Érdemes kicsit kevesebbet használni belőle, mint egyéb illatokból, mert nagyon durva a hatósugara.

Sokan a Cheirosa 71hez hasonlítják, szerintem az sokkal finomabb és komplexebb. Ez a valaha szagolt legrealisztikusabb égetett cukor illat, ennyi és nem több. Lineáris, ruhán brutál tartós. Rétegzéshez jó lehet, Bom Dia krém volt a kezemen, nagyon harmonikus illatot alkottak így együtt.

Nagy reményeket fűztem hozzá, ugyanis a vélemények olvasása után akár meg is rendeltem volna azonnal. Milyen jó, hogy elmentem az üzletbe kipróbálni!!!
Nekem ez egy hatalmas NEM!
Édesnek édes de nem az a finom melengető, lágysággal ami körbeölel és magával ragad. Égetett cukor szaga van. Ennyi köze van a karamellhez.
A Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa testpermete ehhez képest ezerszer jobb.
Annak valóban édes süti illata van. Viszont a tartóssága nem olyan erős mint a Lush-nak. Ezért 2 csillag a Lush-nak mert elég sokáig lehet érezni, persze ez csak azoknak jó akiknek tetszik az illata.

Nekem ez egy hatalmas NEM!

Az ugyane nevet viselő arctisztító illata flakonba zárva: édeskés vajas popcorn.Egysíkú , hamar ráuntam, de vissza-visszatérek hozzá.A márka body spray-i jó minőségűek, illatuk tartós (parfümként használom).a nagy kiszerelés miatt megéri!😀❤️

"Papíron" ez az én illatom, de sajnos csalódás volt. Semmi vaj, semmi popcorn, semmi fűszer, csak brutális, mindent elnyomó, tömény karamella és juharszirup, valami fura mellékzöngével. Napokig fújtam ruhára, bőrre, szobaillatosítónak, de nem tudtam megszeretni. A tartóssága brutális, fél fújást még másnap is éreztem a szobában úgy, hogy egész nap nyitva volt az ablak, ez nekem már egy kicsit sok. Az arctisztító illatát imádom, az alapján többet vártam volna.

Brutál tartós, mézes karamell illat.
Rajtam semmi popcorn. Némi vajas feeling. Beugrott T F Orchid soleil (tubarózsa nélkül).
Hiányoltam a fűszereket nagyon.
Aki karamellafüggő, annak telitalálat.
Nekem kicsit mellé.

Brutál tartós, mézes karamell illat.
Hiányoltam a fűszereket nagyon.
Aki karamellafüggő, annak telitalálat.
Nekem kicsit mellé.

Nagyon hasonlít a Yog nogra. Semmi popcornosat nem érzek benne. Kicsit különlegesebbre számítottam
Up. A munkahelyemen el vannak ájulva milyen isteni illatom van. Vicc, hogy tele vagyok nerolival, de a másik parfüm, amit megegyeztek, s Rose Jam

Nem szabad bedőlni a testpermet névnek - és annak se, ha azt mondja a kedves eladólány, hogy fahéjas. Atomcsapás erejű, levakarhatatlan cucc, hiába toltam rá némi kézfertőtlenítőt, kétségbeesésemben két spriccet a narancs Gucci Bloomból, mosogattam kétszer és zuhanyoztam is, még másnap reggel is elkaptam belőle némi illatfoszlányt. Ha a Salt Caramelre nincs büdzsé a Shay and Blue-tól, akkor ez lesz a megoldás. Édes, ragadós, vajas, karamellás popcorn vaníliacukorral megszórva. Engem már ezzel vallatni lehetne, annyira csömörthozóan, karikatúraszerűen sok számomra, de ráadásul az én orrom elkap valami furcsán avas, enyhén sebbenzines altónust is. Tőlem annyira távol áll, hogy illatként nem is értékelném, de a szillázs, tartósság és ár-értékarány előtt emelem kalapom, akinek inge, az jól jár vele.

A szegfűszegtől megfosztott Yog Nog, egy kis fahéj azért lehet benne. Kifújáskor masszív talán, vajas, karamellás, az első órában tényleg popcorn vagy inkább karamellás gabonapehely, majd diszkrétebb sütiillat lesz . Óvatosan adagolva nem fullasztó, pikáns darab. Nagyon tartós, ruhán durván tartós, sálra, kabátra úgy fújjátok, hogy napok múlva is ott lesz. Egyértelműen hűvösebb idő után kiált, én azért esténként randalírozok vele itthon kánikulában is :P A család békésen tűri, sőt, férj szerint "nem rossz". Csalóka, nem egyszer éreztem, hogy most már elég, édes, édes és édes, telítődtem, másnap alig vártam, hogy hazaérjek és fújjam. Csak gourmand lelkületeknek, ez csak édes :))

Hidratálók: GlycerinÖsszetevők megmagyarázva
Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.
Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.