Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
janka.s
"Kerekecske, gombocska, itt szalad valami, ami azt mondja, HÚ! A lime- és neroliolaj szörnyen szuper keveréke garantáltan beindítja a bulit és gondoskodik róla, hogy egész éjjel rémesen jól érezd magad."
Vegán termék.
2024.12.02. 02:19
Igaz magasabb árkategória volt mindig is a márka fürdőbombái, de minőségben verhetetlen. Mind illat, mind élmény tekintetében. Nagyon szerettem vele kád fürdőzni.
2021.04.05. 19:54
Most Halloweenkor vettem, a Lush-os eladó srác halkan megsúgta hogy a szeme ehető :D kedvenc fürdőbombám szép rózsaszínes lesz a víz és egy kicsit dominál benne a Neroli
2019.10.10. 21:34
Kinézetre szörnyecske, ám lazító, nyugtató hatású. Kellemes illatot áraszt, virágos, kissé édes illatú. Gyönyörű színek, finom illat, csodás hatás :) a bőröm imádja
2019.02.11. 17:06
Halloweeni különkiadás. Idén vettem, és tavaly is. Remélem lesz még szerencsém hozzá. Az egyik kedvenc a Lushtól. Finom illatú. Nagyon gyönyörű amikor mikor pezsegni kezd, olyan művészien galaxisos, és a végeredmény is olyan szép, nyugtató, lazító lilává allt össze, hogy sajnáltam, amikor végül kénytelen voltam kiszállni a kádból.
2019.01.06. 13:56
Nagyon aranyos a kis szörnyecske! Nagyon szép lesz tőle a víz! Már az a színkavalkád is tetszik, amit kienged magából, de amikor elkeveredik is csodálatos! Nagyon jól puhítja a bőrömet is, az illata is kellemes (nekem inkább a frissebb, virágosabb kategóriába esett, nem éreztem annyira édesnek).De a legjobb rész: egyáltalán nem fogja meg se a bőrömet, se a kádat! :D
2018.01.13. 12:52
kíváncsiságból vettem meg, mondván semmi extra az illata, de a külseje cuki. :) hatalmas pozitív csalódás volt! eleinte valami vaniliás, édes illatra tippeltem volna, de kiderült, hogy krémes fehérvirágos, édeskés köztük a kedvenc kis nerolimmal! :) a víz is gyönyörű lett tőle, bármikor újravenném! :)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.