Fog- és szájápolók

4.4
Hozzáadva 2017.04.26.by

viewxy

50 g

"Csodálatos, szokatlan ízét a virágos aromájú rózsaolaj és a vaníliakivonat keveréke adja. Összefut a nyál a szádban a nyelvet bizsergető zsibbasztófű-kivonattól és a maracuja ízétől, így az Oral Pleasure-rel minden fogmosás tiszta élvezet. Harapj szét egyet (a tabletták elég nagyok ehhez), és máris kezdheted a fogmosást."

2018.04.17. 06:03

Nagyon hajtott a kíváncsiság milyen lehet. Rendeltem is egyet. Nagyon nagyon tetszik. Nagyon jól tisztit. Az íze kicsit fura, de megszokható. Az ára nem baráti, de néha-néha az ember megengedheti magának. Összességében nagyon tetszik. Újravevős!

2018.01.05. 18:01

Tényleg nagyon jól tisztit de az íze nekem nem jött be és én az árát is drágálom

2017.11.23. 15:39

Az íze nem kifejezetten a kedvencem, sőt, de az biztos hogy nagyon szépen tisztítja a fogaimat és nagyon hatásos a fogkő ellen (ez a legtöbb Lush fogtablettára igaz egyébként).

2017.02.28. 08:28

Huh, én imádom a lush termékeit ! Ezt a fogtabletta mintát ajándékba kaptam egy rendeléshez. Őszintén szolva nekem elég fura, és egyelőre még inkább maradnék a fogkrémnél. Praktikusnak praktikus az biztos, de az íze nekem nemigazán jön be. Probálgatom még,de szerintem nem veszek belőle újat, vagy maximum egy másik ízt.

2017.02.22. 11:15

Ahh imádom, utazáshoz, otthon, munkahelyen. Mindenhol. Az illata íze hatása is elsőosztályú. Imádom.

2017.02.16. 10:56

Nagyon ötletes ez a fogtabletta megoldás, de nekem ez a verzió kb. azon kívül, hogy viccesen bizsergeti az ember nyelvét és kellemes gyümölcsös íze van másra nem túl jó szerintem. Nem marad utána semmi friss érzet, szóval a céljának nem fele meg :( Így féláron szórakoztató, cuki a kis csillogós külseje és a narancssárga belseje, de ezen kívül semmi...