v.szilvia789
Ennek a szappannak varázslatos feketeribizli illata van, de összességében mégis a fekete bodza játszik szerepet benne.
A bodzafőzet, a bodzabogyó és a tömjénolaj olyam mágikus kerveréket alkot, mely képes elűzni a kellemetlen szagokat.
2020.05.17. 16:10
Egyszerűen imádom az illatát! :) Tudni kell rólam, hogy általában 5-6 tusfürdő/szappan, parfüm van nálam folyamatosan forgalomban, nem szeretem minden nap ugyanazokat az illatokat használni, de volt, amikor hosszú időn semmi másra nem vágytam, csak erre a szappanra. Valóban képez egyfajta réteget a bőrön, engem nem szárít és szerencsére nagyon jól habzik. Első pár használat során folyamatosan kicsúszott a kezemből, így vettem hozzá egy fürdőkesztyűt, azt viszont sikeresen meg is fogta a színe, de azóta "betörtem", kézbeillő lett :)
2019.08.15. 13:19
Nagyon jó kis szappan!Nem fogy gyorsan sokáig elég.Jól habzik tökeletesen tisztít és fertőtlenít!Kicsit mintha száritaná a bőrt de nem durván.Tusolás közben mikor bekenem magam vele utána nem lesz olyan csúszós a bőröm mint a többi tusfürdő után de ez igy sokkal jobb érzés inkább ilyen csúszásmentes lesz a bőr.Nekem illatra ilyen hagyományos szappan illatra emlékeztet az a tipik szappan illat valahogy nem érzem ki a ribizlit belőle.De lehet én érzek félre.:)
2017.03.02. 22:53
Csodálatos illata van, alapvetően (az arcomat leszámítva) nem problémás a bőröm, így hatás terén nagy elvárásaim nem voltak, újra fogom venni.
2016.10.10. 19:05
Egyszerűen imádom! Az illata isteni és hosszan tartó, jól habzik, egy élmény vele a zuhanyzás! Egyáltalán nem szárítja a bőrömet, sőt! Mint ha egy réteget vonna rá, friss, üde és puha lesz a bőröm zuhanyzás után. Minden tekintetben tökéletesen megfelel, tőlem maximális pontot kap! Egyik kedvenc Lush termékem! :)
2016.07.12. 16:35
Szappant általában illat alapján választok, bár ennek a neve is megfogott. :) Kicsit szárítja a bőröm, az illata azonban sokáig megmarad.
Utoljára szerkesztve: 2015.10.23. 08:23 - 2015.09.25. 19:39
Eddig ez tetszik a legjobban az új, itthon is kapható szappanok közül. Az illata számomra fekete ribizlis, kicsit hasonló a Comforterhez, de nem olyan édes, cukorka jellegű, inkább természetesebb, friss gyümölcs illatú. A bőrömet egyáltalán nem szárítja, bár én már jó ideje szappant használok zuhanyzáshoz. Krémes habot képez. Órákkal a fürdés után is érzem az illatát a bőrömön.