Szappanok

4.8
Hozzáadva 2017.04.19.by

zsazsa

2014-es limitált karácsonyi kiadás

"Ez a sziporkázó, rénszarvasmintás, erdei gyümölcsös szappan szárított vörös áfonya főzetével készül. A lélekvidító és tisztító hatású bergamottolaj összefog a nyugtató és tonizáló ciprussal, hogy egyesült erővel felfrissítsenek, kényeztessenek és felkészítsenek a karácsonyi rohamra."

2017.02.22. 10:56

Nagyon finom egyáltalán nem erőteljes számomra bekateroizálhatatlan tipikusan karácsonyi illata van. Finom gyümölcsös kicsit boros? :D mindegy mindenesetre nekem nagyon bejött. Nem szárít! úgy hogy nincs az az érzés fürdés után mintha húzódna össze a bőröm.

2016.11.18. 10:06

Régi kedvenc. A karácsony limitált kiadás része. Gyümölcsös, édeskés illata van, a bőrömet kifejezetten szereti. A januári leértékelésen rendszeresen beszerzem. Érdessége, hogy minden évben más a színe. Tavaly előtt bordó, tavaly lila, idén kék.

2016.01.29. 16:59

Gyümölcsösrágó illata van, kellemes édes, gyerektusfürdős illat, egy kicsit mégis komolyabb, összetettebb. Kicsit jobban habzik, mint azok a Lush szappanok, amiket eddig használtam. A hatása jó, de nem kiemelkedő, teszi amit egy szappannak kell.

2015.12.29. 09:59

Nagyon jó szappan, krémes a habja, isteni az illata. Viszont szerintem sokkal gyorsabban fogy, mint egy Dove szappan, így viszont ár-érték arányában nézve nekem sajnos drága. Egyszer jó volt kipróbálni azért.

2014.12.04. 18:37

Finom gyümölcsös illata van! Cukik rajta a rénszarvasok, tetszik az ezüst szín hozzá, szép maga a szappan! Az eladó lány felhívta a figyelmem rá, hogy olyan az illata, mint a Comforter habfürdőnek és tényleg! Nem szárít, bár ezután is el tudja viselni a bőröm a testápolót, de hozzá tenném, hogy nekem ilyenkor nagyon száraz a bőröm.