Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
menczobeata
"A Smugglers Soul mély, veszélyes és mámorító – utazz vele a szantálfa gyökeréig, és hagyd, hogy megbűvölje a szíved. A szantálfaolaj, a vetiver és a rózsafa meleg, fás aromája a legsötétebb hangulaton is képes segíteni."
2020.06.11. 15:19
Citromfű és mély,édeskés lakkozott faillat. Nagyon kellemes és amire most szükségem van: nagyon nyugtató ,meditatív illat .Vakvásárlás volt,jó áron sikerült rábukkannom és mivel már régóta rajta volt a kipróbálandó listámon,így lecsaptam rá. Nem bántam meg.Nem ismerem az előző kiadást ,de nekem ez tetszik. Egy frissítést elbír nap közben ,szillázsa nem túl nagy ,de én bőven érzem . Ajánlom
2018.11.21. 13:45
Mit tettek ezzel is... Katasztrófa. A régi nagyon jó volt, de ez értékelhetetlen kb. Nem szeretem ha kivonnak egy kedves illatot, de bár inkább azt tennék mint a lush féle reformulálás... Eddig egytől egyiig hatalmas csalódás mind, önmagukban is rosszak, de a régiek fényében már nagyon szomorú is az egész.
2018.10.12. 17:44
Az elején bőrös-földes illatú gondolom a vetiver és a szantálfa miatt, de később szinte már csak a citromfüvet érezni, szerintem annyira nem nagy szám.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.