Samponok

Hozzáadva 2021.09.06.by

syrin

55 g

2020-as karácsonyi limitált kiadás

A márka egyik legnépszerűbb illata szilárd sampon formájában. Istenien édes apróság karácsonyra.

2021.05.20. 14:56

Ez a harmadik Lush szilárd sampon, amit próbáltam már, és ebben sem csalódtam. Imádom az illatát, finom édességre emlékeztet. Kellemes vele hajat mosni, nagyon tetszik az állaga. A hajam szép tiszta lesz tőle

Utoljára szerkesztve: 2021.01.22. 08:47 - 2020.10.18. 21:35

Az "istenien édes" résszel nem spóroltak. Én nem az illatok miatt veszem a lush termékeket, úgyhogy mikor első alkalommal száradni hagytam a cuccot az egérlyuknyi fürdőszobámban, kénytelen voltam nagyobb légtérbe telepíteni. Valószínűleg ez csak a bevezető kör volt, azóta nem "ereget" annyira.Talán (de csak talán) lassabban zsírosodik a fejbőröm, ami nagy szó, és alig viszket, pedig mostanában a költözés miatt semmi extra törődést nem kapott. Ha mégse jön be, majd lepontozom, de addig 5 csillag.Update: Jelenleg úgy tűnik a lassabban zsírosodás pár óra haladékot jelent. XD Lassan feladom, semmi sem segít :'( A fejbőröm viszont szereti.Update2: Vettem még kettőt, a másodiknál nem voltak illatgondok (a harmadiknál még nem tartok).