Fog- és szájápolók

3.8
Hozzáadva 2018.05.25.by

wishes

45 g

"Hunyd be a szemed, kívánj valamit és körözz a varázspálcáddal, ami most a fogkeféd. A mesésen tiszta, csillogó fogak csupán egy fogmosásnyira vannak, ha ezt a gyengéd, eperízű fogport választod. Ne tévesszen meg a látszat, a nyílgyökérpor, a citromolaj és a xilitol remekül szolgálja a kicsik és nagyok fogának egészségét. A fogtündér is le lesz nyűgözve, ha meglátja a gyönyörű fogakat."

2019.03.21. 08:10

Nagyon szeretem. Nekem szépen tisztítja a fogaimat. Az íze furcsa, nem erre számítottam de már megszoktam és nincs vele bajom. Hatalmas plusz viszont, hogyha véletlen közvetlen fogmosás után ennék ennek nincs utóíze így nem rontja el a reggelimet 😅 Viszont attól függetlenül, hogy nem mentolos ugyan olyan jól eltünteti az esetleges kellemetlen szájszagot. Nem a legolcsóbb fogkrém de szerintem sokáig elég, hogyhq valaki nem nyomja bele a teljes fogkefét.

2018.11.26. 13:51

Az íze sajnos csak az elején érződik, tisztításra sem kiemelkedő számomra. Az árát nem éri meg.

2018.11.21. 12:12

Jól tisztít, de az íze szerintem furán savanykás, és nekem is sértette az ínyemet. Hogy az az apró csillámpor (ami ráadásul szintetikus) minek bele, azt pedig végképp nem tudom. Gondolom, jobban néz ki így a dobozban, de nem hinném, hogy szájba való...

2018.08.12. 09:20

Fincsi íze van, kellemes enyhe eper illatú és ízű utána a szám. Sokkal tisztábbnak érzem mosás után a fogaim, és csillogóbbak, mint egy hagyományos fogkrém használatával. Ha sokáig is elég, biztosan újraveszem :) egyedüli hátránya, hogy az enyhe illat miatt nem veszi el annyira a szájszagot, tehát nincs olyan jó lehellet mint egy erősebb mentolos fogkrémnél, viszont nem is csíp annyira

2018.06.04. 16:07

Nekem az íze különösebben nem jött be, de a hatása annál inkább! Rendszeresen használtam, de igyekeztem csak reggel vagy este, mert a napi 2 használat tényleg sok, de hihetetlenül tiszta érzete van a fogaknak utána, nekem fehérebb is lett talán egy picit tőle a mindennapos használat után. Jó fél évig használtam egy kis dobozkával. Viszont az ára miatt nem hiszem, hogy újra veszem.

2017.11.17. 08:55

Sziasztok! Én sajnos nem tudok olyan jókat írni róla, mint az előttem szólók. Az íze tényleg fincsi és kevés kell belőle, de 2 napja használom és teljesen végig sértette az ínyemet. Én évek óta használok másik fajta fogport, ami persze nem ilyen fancy, hanem oylan, mint a krétapor, de azzal nem volt ilyen problémám. A kislányom is elkezdte használni és már tegnap este mondta, hogy sebes az ínye. Nekünk így nem jött be :(