Testápolók

Lush You Snap The Whip

3.4
Hozzáadva 2015.05.14.by

soakau

Egy testápoló olyan bőrre, melynek szüksége van a kényeztetésre. A faszén por adja a fekete bőrkondicionáló tömbünk kemény magját alkotó bőrradír szemcséit, melyek ledörzsölik a fáradt, öreg sejteket. A finoman tápláló makadám dióolaj és kókusz vaj keveréke a bőr puhaságát szolgálja. A gyümölcsös illatot üdítő citrusféle gyümölcséből nyert bergamot olaj és fekete ribiszke keveréke adja.

Utoljára szerkesztve: 2014.11.28. 12:24 - 2014.11.28. 10:15

Radírozó hatása elég jó, de összességében semmi extra, viszont soha többet nem venném újra egy baleset miatt. Mindig testre használtam, de véletlenül mégis belement a szemembe és majdnem az ügyeleten kötöttem ki. Borzasztóan feldagadt, bepirosodott, allergiás reakciót váltott ki pillanatok alatt. Gondolom a szénpor volt a ludas. Szörnyű élmény volt, vigyázzatok vele, ne menjen szembe!

2013.04.14. 16:30

Hát...aki ki akarja próbálni és eddig félt tőle..Ne féljen..Ez valami fantasztikusan jó..Jól radíroz és még egyik "szemetes" testápolótól sem lett ilyen jól hidratált a bőrőm...Csak ajánlom

2013.02.03. 18:46

Isteni jó testradír, pici szemcséi vannak, de alaposan radíroz, nem irritál. Viszont nagyon drága, és nagyon gyorsan fogy.

2012.04.19. 06:05

Szerintem nagyon szuper és az illata mennyei. Kellemesen radíroz, az én bőrömet egyáltalán nem szárította ki, nem kellett utána testápoló. Az egyetlen probléma csak azzal volt, hogy minden zuhanyzás után sötétkékben úszott a fél fürdőszoba... és sajnos csak 3-4 használatra elég :( De szerintem nagyon nagyon jó termék.

2012.03.15. 13:06

az illata nagyon jó, de ez inkább csak radír, az én bőrömet nem hidratálta.