Dea
Intenzív megújulást ad ajkaidnak és mennyeien puhítja már a legelső használat után is. Használhatod akár önmagában is fénye miatt vagy akár kedvenc rúzsod alá alapnak. Az ajkak puhák maradnak, védelmet kapnak és tökéletes hidratációt.
100% természetes, 88% organikus
2025.02.10. 17:09
Jó kis ajakápoló, de azért világot nem vált. Szeretem, fontos tartozéka a táskámnak.
2024.04.20. 08:10
Hidratálja, táplálja az ajkaimat, amíg fennt van, de sajnos nem tartós, hamar beszívódik, lekopik. A csomagolása igényes. Már megbántam, hogy megvettem, nem érte meg az árát...
2024.01.05. 14:46
Extrán cserepes, sebes, száraz ajkakkal küzdök így télen. Ez az ajakápoló eddig egészen bevált, csodát azért nem tesz. Gyakran kell újrakenni, de akkor teszi a dolgát. Éjszakára vazelinnel teszem fel, akkor reggelre eszméletlen szép, puha ajkakat eredményez. Szerintem tavasszal jobb szolgálatot fog tenni önállóan is. Az illata jó, a csomagolása szerintem gyönyörű.
2021.11.02. 10:21
Sajnos megvettem . Nem zavarna az ara ha mukodne. De semennyire nem segitett , az ize meg kulonosen nem jo . Kenegettem egy ideig , de tenyleg nem hidratalt elegge . :S marad a tegelyes carmex.
Utoljára szerkesztve: 2021.12.09. 21:39 - 2021.03.20. 14:18
Semmi extra, jó az illata és gyönyörű a csomagolás, de a hatása elhanyagolható.
2020.11.27. 08:11
Fantasztikus , kellemes erzes . Nem ragad , ajanlom mindenkinek