Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szappanok

Manna Natúr Kozmetikum Kámforos Arctisztító Szappan

3.9
Hozzáadva 2020.12.07.by

zonga

90 g

Megújult változat!

"A szappan különlegességét a benne lévő jellegzetes illatú kámfor illóolaj adja. Ezt a különleges olajat a Kínában és Japánban honos kámforfa kérgéből nyerik, és a kínai gyógyászatban már évszázadok óta használják, még varázserőt is tulajdonítottak neki. A tiszta kámfor illóolaj remekül alkalmazható zsíros, problémás, pattanásos bőrre, de összetétele miatt nem szerencsés, ha hígítás nélkül érintkezik a bőrrel."

• Láthatóan csökkenti a pattanások, mitesszerek számát
  • Érezhetően csökkenti a bőr faggyútermelését
  • Már az első használat után látható változást eredményez
  • Matt hatásúvá teszi a bőrt
  • Tökéletesen tisztítja a bőrt
  • Puhítja és ápolja a bőrt

2024.01.23. 07:26

A pattanásaim miatt vettem, de nem szerettem meg. Sokan mondják hogy jó érzés szappannal arcot mosni, mert olyan tiszta érzés marad utána. Na nekem az ellenkező érzésem volt mindig, mikor használtam, nem tudom, lehet csak velem van a baj... Egyébként tetszett az illata, és tényleg nagyon szárította a bőrömet.

2023.06.25. 06:27

Nem problémás a bőröm, így nekem csak a tisztító funkicója a fontos, arra tökéletes és nagyon sokáig kitart.

2023.05.06. 14:22

Pattanásos bőrömre vettem, nekem nagyon bevált :) Jól tisztít, illata nekem tetszik, jól habzik, sokáig kitart.Igen, egy picit szárít, de melyik hagyományos szappan nem? :)

2023.03.24. 22:23

Szépen tisztított, nem irritált, pedig arcon használtam. Én nagyon szerettem az illatát. :) Sajnos nekem nagyon szárította a bőröm, emiatt nem venném újra, de akinek zsíros a bőre, annak szuper lehet.

2022.11.06. 09:16

Ez a szappan mentette meg az életemet. A zsírosodásra és a gyulladt pattanásokra is egyaránt megfelelő számomra. Sokáig elég, nem túl drága, szeretem az illatát és nem mellesleg a hatását. A használata pofonegyszerű, nagyon jól habzik. A téli, hidegebb hónapokban szoktam hidratálót használni mellé, mert egy picit szárít.

Utoljára szerkesztve: 2022.08.06. 03:04 - 2022.08.06. 02:59

A koncepció jó lenne hogy natúr, vegyszermentes kozmetikum. Csak van benne irritáló osszetevo Pl a kámfor. Nekem amúgy semleges tapasztalatom van vele.