Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Online

Marina Miracle Sweet & Creamy Oil Cleanser 4 in 1 Arctisztító

Hozzáadva 2019.07.04.by

bebecske22

Krémes arctisztító, amely vízzel érintkezve tejjé válik. A vanília és kókusz illatú arctisztító eltávolítja a sminket, miközben tisztítja a bőrt. A brokkoli hajtásaiból, lucernából és paradicsomból származó probiotikus erjesztett levet tartalmaz, melyek rendkívül gazdag enzimekben, antioxidánsokban, vitaminokban és ezáltal táplálja a bőrt. A körömvirágból, napraforgóból, kókuszból és vad csipkebogyóból származó olaj feloldja a szennyeződéseket és hidratálja a bőrt.

Utoljára szerkesztve: 2020.12.12. 14:22 - 2020.11.24. 15:48

Pár hete használom ezt az arctisztítót, eddig csak jó tapasztalatom van vele. Alapból fehér, gél állagú, de a bőrrel érintkezve folyékonnyá válik. A leírásban azt javasolják, hogy 1 pumpálás elég egy arcmosáshoz, viszont én ezt kevésnek találtam, így megpróbáltam 2 pumpálással, az sok volt, így megmaradtam a 1,5 pumpálásnál, az pedig pont elég nekem egy arcmosáshoz. A termék azt is ígéri, hogy pH kiegyensúlyozó, viszont még nem nagyon vettem észre, hogy a rutinom többi darabja könnyebben felszívódna. Előtte egy natúrszappant használtam, ami eléggé habzott, így ennél a lemosónál nagyon furcsálltam, hogy nincs semmi habzás. :D Az ára elég húzós, de figyelni kell az akciókat, főleg a 30%-osat, és akkor kevésbé vészes. Az illata nagyon finom, kicsit mandulás talán, de nem tudom mire hasonlít pontosan.Update: ma reggel hatalmas meglepetésemre kifogyott az üveg.. nagyon meglepődtem, mivel nem látszik, hogy mennyi van benne, csak ha lámpa elé tartom. A cégnek igaza van, valóban nagyjából 3 hónapig elég ez az 50 ml-es kiszerelés. Egyébként újravevős lenne, de mivel nagyon váratlanul ért, hogy elfogyott, ezért nem volt már időm újat rendelni, úgyhogy gyorsan vettem a dm-ben egy balea med lemosót, úgyhogy majd talán legközelebb.

2019.10.18. 19:46

Egyszerűen imádom!!! Az eddigi legjobb arctisztító, amit használtam. Jól tisztít, puha lesz a bőröm. Ráadásul természetes!

Utoljára szerkesztve: 2019.06.14. 11:27 - 2019.06.12. 22:02

Még csak pár hete használom ezt az arctisztítót és nagyon megszerettem! Imádom, hogy 100%-ban természetes, nem tartalmaz szintetikus összetevőket, parfüm- és parabénmentes, továbbá saját fejlesztésű probiotikus törzsek is találhatóak benne. Lemosás után rettentően puha és friss lesz tőle az arcbőröm. Nagyszerű, hogy minden bőrtípusra tökéletes!